БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Рекламации

Го цениме мислењето на нашите купувачи и Вашето задоволство од производите на СИМПО е на наше прво место. Доколку од некоја причина не сме ги исполниле Вашите очекувања и сакате да отворите рекламација на прозводот, испратете ни порака на simposervis@gmail.com или обратете се директно во нашиот салон каде што сте ја купиле робата. Ќе Ве контактираме во најкраток можен рок и ќе настојуваме да ја решиме рекламацијата доколку е оправдана.