БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Трпезариски столици

Трпезариските столици се круна на секоја трпезарија и нивната главна задача е да бидат не само убави туку и исклучително удобни за да го направат дружењето и уживањето во највкусните оброци уште попријатно. Различните дизајнерски решенија, како и материјалите и боите, ќе Ви овозможат бројни опции за комбинирање и олеснување на изборот на столици кои се во согласност со Вашите афинитети и просторот што го уредувате.

Без оглед на разновидноста на стиловите, без разлика дали столовите се со или без потпирачи за раце, заедничка карактеристика на сите наши модели е удобното седиште и потпирачот за грб кои обезбедуваат совршена поддршка за Вашето тело. Наменети се за опремување на домови, деловни простории, хотели, ресторани и други објекти.

Сите столици од нашиот асортиман имаат стабилна и цврста конструкција изработена од квалитетни материјали. Ваше е да изберете дрвена рамка со ногарки во бојата која Ви е најубава, како и материјалот – штоф или кожа, кој Ве воодушевува. Преку изборот на модели и финални материјали, можете на најубав начин да го претставите Вашиот личен стил и да ја креирате трпезаријата што ја сакате.