БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Трпезариски маси

Опремувањето на трпезаријата секогаш започнува со избор на трпезариска маса како централно парче мебел и главно место за собирање на семејството и пријателите. Без оглед на стилот на уредување што ќе го изберете – минималистички, стилски или модерен, во рамките на нашата понуда сигурно ќе најдете трпезариска маса која е совршена за Вашиот дом.

Нашата палета на трпезариски маси се карактеризира со различни форми, димензии, материјали и бои. Изработени се од висококвалитетни плочести материјали и цврсто дрво, со различни завршни обработки. Кај некои модели постои можност за избор на бои.

Со правоаголен или кружен горен дел, голем број модели се достапни во неколку димензии, така што големината на Вашиот простор нема да биде ограничувачки фактор во Вашата одлука за купување. Некои од моделите имаат и функција за продолжување, со што се зголемува површината на масата, така што секогаш ќе има доволно простор за Вашите гости.

Можете хармонично да ги комбинирате трпезариските маси со други елементи – столици, витрини и комоди, со цел да создадете функционална и естетски убава околина која зрачи со топлина. Одредени трпезариски маси од нашата понуда се дел од колекцијата за опремување трпезарии и дневни соби, што значајно го олеснува усогласувањето со другиот мебел.