БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Трпезарија

Секоја трпезарија е место за собирање и ја одржува топлата атмосфера во домот. Без разлика дали се работи за посебна просторија или дел од Вашата кујна или дневна соба, нека тоа биде место каде што семејството може да ужива во оброците, да обележува важни датуми, децата да си ги изготват домашните задачи и да се дружите со пријателите.

Во нашата понуда ќе најдете комплетен мебел за опремување трпезарии. Со големо внимание создадовме трпезариски маси, столици, комоди и витрини кои се потребни на секоја трпезарија. Можете да изберете многу други производи од нашата палета кои совршено ќе се вклопат со нив. Ви нудиме различни дизајнерски решенија, од класични до модерни, чија заедничка карактеристика е квалитетна изработка, функционалност и удобност.

Имате многу опции за да создадете идеална комбинација на мебел за Вашата трпезарија. Можете да изберете елементи од нашите колекции наменети за опремување трпезарии и дневни соби, кои комбинираат маси, комоди и витрини. Можете исто така да изберете елементи од различни програми и да ги комбинирате по желба според Вашиот простор.

Трпезариските маси со правоаголни или кружни облици, изработени во различни димензии, од кои некои може да се продолжат, ќе го подобрат Вашиот амбиент. Чувството на удобност ќе го овозможат трпезариските столици од штоф или кожа, со или без потпирачи за раце. За практично складирање на садови, чаршафи и разни комплети за јадење, искористете го просторот во Вашата комода, притоа изложете ги сите оние предмети со кои се гордеете во витрините.

Сигурни сме дека со наша препорака ќе го направите најдоброто решение за Вашата трпезарија.