БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Плакари

Доколку сакате Вашата спална соба секогаш да биде убаво уредена, потребни Ви се квалитетни плакари кои покрај естетски изглед ќе имаат и добра организација на внатрешниот простор, за да можете на најдобар начин да ја складирате гардеробата и работите што сакате да ги чувате.

СИМПО го создаде асортиманот на плакари во согласност со Вашите потреби. Се погриживме во асортиманот да вклучиме плакари со различен дизајн, димензии, материјали и бои.

Нашите плакари се дел од спалната соба. Во рамките на секоја програма имаме неколку модели. Можете да изберете помеѓу двокрилни, триклини и петкрилни плакари со класични врати или да се одлучите за двокрилни и трикрилни плакари со лизгачки врати, со или без огледала.

Сите плакари од нашата понуда се изработени од квалитетни материјали и овозможуваат максимално искористување на расположливиот простор. Опремени се со полици, шипки за гардероба, а некои и со фиоки.

Без разлика дали Вашиот избор се класични или модерно дизајнирани плакари, сигурни сме дека убаво ќе се вклопат со останатиот мебел во спалната соба. Надополнете ги со кревети, комоди и наткасни од истоимените колекции или купете ги како поединечни парчиња мебел кои лесно можат да се вклопат во различни ентериери на спални соби.