БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Кревети

За мирен сон и добар одмор потребен ви е квалитетен кревет. Можете да изберете помеѓу тапацирани кревети и кревети од плочест материјал, во различни стилови, димензии и карактеристики. Креветите од нашата понуда се одлични за различни големини на спални бидејќи од понудените модели и димензии можете да го изберете оној кој одлично ќе се вклопи во Вашиот простор и да го комбинирате со друг мебел.

Нашите кревети се комбинација на автентичен дизајн и елеганција. Од кревети со богата тапацирана структура и луксузен дизајн кои ќе Ви овозможат да спиете како во луксузен хотел до едноставни модели, сите се естетски прилагодени на различни ентериери на спални.

Кај повеќето модели, душекот се купува посебно. Ваше е да го изберете оној кој најдобро ги задоволува Вашите критериуми за удобност. Во зависност од креветот, ќе Ви биде потребен душек со следните димензии: 200 x 140 cm, 200 x 160 cm или 200 x 180 cm. Креветите со интегрирани душеци со жичено јадро се дел од нашата понуда.

Прекрасниот дизајн и удобноста на нашите кревети се придружени со висока функционалност. Тапацираните кревети можат да бидат со или без механизам. Креветите со механизам заштедуваат простор бидејќи имаат кутии за складирање доволно пространи за да ги чувате работите што ги користите кога е потребно.

Доколку Вашиот избор е тапациран кревет, Ви нудиме можност да го изберете материјалот за негова изработка. Во зависност од моделот, можете да изберете помеѓу штоф и кожа.
Доколку сакате кревет од плочест материјал, Ви предлагаме да изберете еден од моделите од комплетите со елементи за спална соба во нашиот асортиман. Со нив лесно можете да комбинирате плакари, комоди, наткасни и огледала, бидејќи тие се стилски усогласени со креветот.