БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Комоди за спална соба

Комодите претставуваат практично парче мебел што го надополнува ентериерот на Вашата спална соба, правејќи ја привлечна и модерна. Ќе ви помогнат уредно да складирате различни работи, од гардероба до бројни ситници и да го зачувате просторот во плакарот така што ќе го ослободите за складирање на поголеми работи.

Комодите за спална соба од асортиманот на СИМПО се достапни во неколку различни дизајни, димензии, форми и бои.

Без разлика дали ќе се одлучите за комода во бела боја, комода која комбинира цреша дезен со бледокафеава боја или комода во комбинација од сонома темен даб и капучино во висок сјај, секоја од овие комоди ќе внесете топлина во Вашето интимно катче.

Вашата омилена комода може да има само фиоки или комбинација од фиоки и делови со врати кои внатре имаат полици за складирање. Изберете го моделот кој повеќе Ви одговара и добро искористете го просторот.

Комодите за спална соба се составен дел од комплетните програми за опремување на Вашето интимно катче. Стилски се совпаѓаат со плакари, кревети и наткасни од истоимените програми во спалната соба, па можете лесно да ги комбинирате. Исто така, лесно можете да ги усогласите нашите комоди со мебел во сосема поинаков стил. Ваше е да одберете како да го комбинирате мебелот и да ја уредите Вашата спална соба.