БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Претсобје - комплети

Со цел хармонично да го декорирате претсобјето во ист стил, за Вас подготвивме колекции за опремување на претсобјето, кои Ви овозможуваат лесно да ги комбинирате елементите и да содржат сè што Ви треба за негово уредување.

Претсобјето Slim се карактеризира со едноставен стил и минималистички дизајн. Без непотребни детали, прави линии, во бела или венге боја, плакар и шкафче за обувки се достапни во неколку варијанти, како и закачалка. Предводени од истиот дизајн, елементите се флексибилно комбинирани и го прават Вашето мало или големо претсобје функционално.

Претсобјето Nostalgija во бела боја ќе даде совршена доза на елеганција на Вашето претсобје. За атрактивниот изглед на моделот придонесува и посебен детаљ, горната плоча со профилирани рабови од буково дрво, обложена со дабов фурнир. Комплетниот сет се состои од плакар, комода, огледало и шкафче за обувки. Ќе го освежите Вашиот ентериер со овие атрактивни парчиња мебел, чија функционалност ќе ја оправда Вашата доверба.