БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Плакари за претсобје

Претсобјето, како прва просторија во Вашиот дом, треба да биде убаво уредено и пред сè функционално. Плакарите во ходникот се елементите кои при враќањето во домот ќе Ве пречекаат со чувство на хармонија и усогласеност. Во нив можете да ја складирате на само Вашата гардероба и сезонските обувки, туку и различни работи кои Ви се потребни секојдневно и не можете да најдете друго соодветно место за нив.

СИМПО во својот асортиман вклучи модели кои лесно се вклопуваат во сите стилови на уредување. Изработени се од квалитетни материјали, во неутрални бои кои ќе внесат освежување во Вашиот простор. Кај некои модели, имате можност да изберете помеѓу две бои. Исто така, можете да купите одредени модели на плакар со или без огледала.

Внатрешноста на плакарот е опремена со полици и телескопски закачалки, така што Вашите јакни, капути и други работи никогаш нема да се изгужваат и секогаш ќе бидат видливи и лесно достапни.

Плакарите за претсобје се дизајнирани така што не заземаат многу простор, па затоа се погодни и за помало претсобје. За да Ви го олесниме опремувањето на претсобјето, создадовме комплетни програми и ги комплетиравме плакарите со шкафчиња за обувки, фиоки и огледала.