БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Чевларници

Чевларниците се клучен дел од мебелот во Вашето претсобје. Уредно распоредените чевли во нив создаваат хармонија и усогласеност во Вашето претсобје и го прават влезот во другите простории простран. Изберете еден од моделите од нашата понуда што најдобро ќе се вклопи во Вашиот амбиент и ќе Ви го олесни складирањето на чевлите.

Модерно дизајнираните чевларници од нашата понуда убаво ќе се вклопат во секој стил на декорација на претсобјето, од класичен до модерен. Достапни се во различни големини, со опции за чување на обувки во еден или два реда во зависност од моделот.

Чевларниците од нашиот асортиман се дел од програмата за комплетно уредување на претсобјето и се стилски координирани со плакари, закачалки и комоди. Изработени се од квалитетни материјали. Кај некои модели имате можност и за избор на бои. Посебен атрактивен детаљ е огледалото на одредени модели, па добивате практично парче мебел „2 во 1“.