БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Претсобје

Доколку сакате секоја соба во домот да изгледа убаво и да ги задоволува вашите барања во однос на функционалноста, посебно внимание ќе посветите на уредување на претсобјето и ходникот, дури и доколку не поминувате премногу време во нив.

Првиот впечаток што го оставате на посетителите при влезот во Вашиот дом не е важен само за нив, туку и Вие секој ден ќе се чувствувате позадоволни доколку ова катче од Вашиот дом зрачи со елеганција и совршен ред.

Побарајте инспирација за уредување на претсобјето во СИМПО. Ви нудиме комплети со елементи за претсобје во кои сите елементи – плакари, фиоки, шкафчиња за обувки, комоди и огледала се стилски усогласени според дизајнот, материјалот и бојата.

Исто така, имате можност сами да комбинирате елементи од различни програми. Можете да комбинирате плакари и шкафчиња за обувки со или без огледала, комоди, закачалки со панели или обични закачалки според Вашите потреби и да го создадете просторот што го сакате.