БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Колекции (програми)

Во модерните ентериери, дневната соба, трпезаријата и кујната почесто претставуваат поврзана целина. И додека овие решенија се применуваат во големи простори, бидејќи ги следат актуелните трендови, во малите станови повеќенаменскиот простор е неопходен. Во двата случаи, уредувањето на ваквите средини е вистински предизвик, бидејќи бара успешна комбинација на навидум сосема различни парчиња мебел.

Сепак, постојат начини на кои можете да го забрзате и поедноставите уредувањето на таквите простори. Ви предлагаме да ги погледнете колекциите на мебел СИМПО, кои преку комплетни програми нудат голем број различни елементи – витрини, комоди, полици, клуб маси и трпезариски маси, наменети за опремување дневни и трпезарии во истиот дизајн.

Изберете ја програмата која најмногу Ви се допаѓа и во неа елементите со кои ќе го опремите просторот во согласност со Вашиот животен стил, навики и потреби.