БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

ТВ-комоди

ТВ-комодата претставува едно од главните парчиња мебел во дневната соба бидејќи таму се собира целото семејство секој ден, додека слободното време го поминува гледајќи телевизија и се релаксира. Затоа, изберете ТВ-комоди од нашиот асортиман во согласност со стилот кој сакате да доминира во Вашето опкружување и атмосферата што сакате да ја создадете.

Во нашата понуда ќе најдете ТВ-комоди кои одговараат на Вашите потреби според големината, формата, материјалот и дизајнот, а воедно совршено се комбинираат со друг мебел. Без разлика дали ќе го поставите телевизорот на ТВ-комода или ќе го закачите на ѕидот над него, тоа ќе го направи просторот уреден и ефективен.

Можете да ги користите фиоките или полиците кои се дел од ТВ-комодата за складирање на бројни работи, кои секогаш ќе Ви бидат на дофат. Доволно се пространи за да можете да поставите телевизор со придружна опрема, но и да ги декорирате со драги спомени кои сакате секогаш да ги имате на повидок.

Од класични и елегантни до модерни и урбани, ТВ-комодите од програмата на СИМПО се дел од колекцијата за уредување на домот или канцеларијата. Стилски се усогласуваат со витрини, библиотеки, трпезариски и клуб маси, полици и комоди од истоимените програми, па лесно можете да ги комбинирате. Кај некои модели, имате можност да изберете бои и материјали, што Ви овозможува целосно да ги прилагодите на Вашиот стил.