БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Троседи

Оригиналниот дизајн, удобноста и функционалноста се главните карактеристики на троседот на СИМПО. Понудата се состои од голем број модели, така што нашите троседи се погодни за различни типови на ентериери, од класични и традиционални до елегантни и модерни. Наменети се за опремување домови како и хотели и ексклузивни деловни простории.

Квалитетен тросед од нашата понуда е убаво и удобно парче мебел за седење кое ќе создаде пријатно катче за семејни дружења и дружење со пријателите. Истовремено претставува практично место за спиење, доколку се одлучите за модел со механизам. Троседите со механизам имаат вграден душек од полиуретанска пена со димензии 193 x 140 и дебелина од 12 cm.

Троседите најчесто се наменети за дневни соби, а доколку тоа го дозволува просторот, може да си го најдат своето место и во детските соби или во друга просторија. Тие се дел од ТДФ-гарнитурите и можете да ги комбинирате со двосед и фотелји од истоимените колекции и совршено да се вклопат со различни табуретки.

За Вашиот тросед изберете кожа или штоф од нашата сегашна палета на материјали и на тој начин целосно ќе го усогласите моделот со Вашите идеи за уредување.