БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Табуретки

Без разлика на стилот на уредување на Вашиот дом, табуретката е практично и декоративно парче мебел што ќе ја освежи Вашата околина и ќе придонесе за комплетни моменти на одмор и релаксација.

За Вас создадовме табуретки кои можете да ги користите како посебни елементи за седење или како додатоци на фотелји или гарнитури и на кои можете да ги поткренете и одморите нозете. Понекогаш тие можат да ја преземат улогата на клуб маси за да можете да ставите различни работи на нив.

Како повеќенаменско парче мебел, нашите табуретки можат да го најдат своето совршено место во дневната соба и ходникот, во детските спални и спални соби. Тие не се тешки за носење, па можете лесно да ја промените нивната положба.

Табуретките на СИМПО често се дополнување на нашите фотелји или комплети, со кои создаваат уникатен концепт за опремување бидејќи се дизајнирани во ист стил и совршено се совпаѓаат. Со избирање на табуретка која има сосема поинаков стил од другите парчиња мебел во ентериерот, ќе внесете свежина во Вашиот простор и ќе ја разбиете монотонијата.

За да донесете правилна одлука при изборот на табуретка, водете се од идејата каква функција ќе има и каква естетска цел сакате да постигнете. Така, сигурни сме дека ќе го изберете вистинскиот модел за Вашиот дом од асортиманот на СИМПО. Можете исто така да изберете дали сакате табуретки во штоф или кожа, како и боја од нашата сегашна палета на материјали и на тој начин да ја усогласите со другите елементи во ентериерот.