БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Составни ТДФ-гарнитури

За современо уредување на дневни соби, изберете ТДФ-гарнитури од нашата понуда составени од троседи, двоседи и фотелји. Преку модерна и хармонична целина од идентични парчиња мебел, Вашиот дом ќе биде исполнет со топлина и удобност во кои бескрајно ќе уживаат сите членови на Вашето семејство.

Традиционални или модерни, елегантни или стилски, нашите модели се внимателно креирани и совршено ќе се вклопат во Вашиот ентериер. Просторот со кој располагате ќе биде почетна точка за избор на димензиите за посакуваниот модел, така што ќе го комплетирате ентериерот на вистински начин со комплетната програма или комбинација на елементи кои најмногу Ви одговараат.

Атрактивниот визуелен изглед на нашите ТДФ-гарнитури е придружен со високата функционалност на моделот. Одредени модели на троседи и двоседи, како и фотелји, се направени со механизам кој овозможува нивно извлекување во кревет. Така можете да ги користите за дневен одмор и удобен сон во исто време. Во моделот со механизам е поставен душек од полиуретанска пена.

Ние флексибилно се прилагодуваме на Вашите потреби и го следиме Вашиот префинет вкус кога станува збор за изборот на бои и материјали. За Вашата гарнитура, можете да изберете штоф или кожа од нашата актуелна палета на материјали. Ќе Ви дадеме само препорака за тоа кој материјал подобро се вклопува со одреден модел. Заедно ќе ја достигнеме целта, за совршен тросед, двосед и фотелја за Вас.