БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Полици за книги

Доколку сте љубители на книги и имате вредна колекција од Вашите омилени книги која сакате да ја презентирате на посебен начин и одвреме-навреме да ја надополнувате, ќе Ви требаат квалитетни полици за книги соодветни за Вашата колекција.

Нашите полици за книги се идеални не само како домашни библиотеки предвидени исклучиво за книги, туку можете да ги декорирате и да ги исполните со фотографии и спомени кои имаат посебно значење за Вас.

Моделите кои комбинираат ѕидна полица со ТВ-комода претставуваат интересна композиција која како вистинско уметничко дело може да го украси ѕидот од Вашата дневна соба, работната средина или некое друго катче.

Сите полици од асортиманот на СИМПО се изработени од квалитетни материјали, чиј дизајн ќе го обликува Вашиот простор на модерен начин.