БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Полици за детска соба

Полиците се составен дел на секоја модерна детска соба. Овозможуваат слободниот простор практично да се искористи, а воедно да се средат книгите, играчките и различните детски работи.

Полиците за детски соби од нашиот асортиман се декоративни и функционални. Изработени се во различни форми, бои и димензии. Распоредот на полиците во собата на Вашето дете може да се прилагоди на организацијата на просторот и неговите желби.

Нашите ѕидни полици се идеални за поставување книги. Во аглите на собата можете да поставите самостоечки полици и на нив да ги изложите работите кои Вашето дете најмногу ги сака, а во зависност од моделот, овие полици имаат и затворени сегменти или фиоки во кои можете да поставите дел од детската гардероба.

Полиците за детската соба се стабилни и долготрајни, изработени се од квалитетни материјали, во бои кои внесуваат освежување во секој простор. Можете да ги усогласите со друг мебел од колекциите за детски соби.