БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Детски кревети

Доколку купувате кревет за Вашето дете, сигурни сме дека во рамките на нашата понуда ќе го најдете најдобриот модел кој ќе го поддржи правилниот развој на детето во текот на неговото растење.

Детските кревети од нашиот асортиман се модерно дизајнирани и достапни во различни димензии. Изработени се од квалитетни материјали, во бои кои лесно се спојуваат со друг мебел. Станува збор за универзални модели за момчиња и девојчиња, во кои ќе се вљубат на прв поглед без разлика на возраста.

Можете да изберете помеѓу кревети од плочест материјал со класичен и модерен дизајн или тапацирани модели.

Дозволете му на Вашето дете само да избере модел од нашата понуда за кревети, бидејќи така повеќе ќе сака да спие во него. За сите кревети од плочест материјал, душекот се купува посебно и не е вклучен во цената на креветот. Со нив можете да комбинирате плакари, работни маси, наткасни и полици, бидејќи тие се составен дел од детските соби, стилски усогласени со останатите елементи од истоимените програми.

Тапацираниот кревет од нашата понуда наменет за деца и млади ќе биде одличен избор за одмор на Вашето дете бидејќи нуди многу поволности. Во својот состав има душек. Доколку го сакате овој кревет без душек, можна е и таа опција. Можете да изберете помеѓу кревети со или без механизам. Креветот со механизам има кутија за складирање постелнина. Со избирање на штоф од нашата актуелна понуда, можете целосно да го прилагодите овој кревет на вкусот на Вашето дете.