БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Душеци со жичано јадро

Јадрото на овие душеци се Боннелл пружините – класични жичени пружини поврзани едни со други со спирални флексибилни челични жици. Секоја пружина се обработува со топлина за да се обезбеди висока издржливост и квалитет, како и индивидуално третирана за да се одржи еластичноста и да се спречи кршење. Бонелл пружините реагираат на притисок прогресивно, во согласност со растот на товарот. Јадрата направени од пружини Боннелл се многу издржливи, додека удобноста и другите перформанси на душеците се одредуваат според материјалите што се користат за покривање на јадрата.

Главните предности на душекот со јадро од жица се стабилност, сила и издржливост. Се препорачуват за луѓе кои сакаат мирен и удобен сон. Но се подеднакво добар избор за опремување на хотели и други сместувачки капацитети.