БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Душеци со јадро во џеб

Основна карактеристика на пружините во џебот е што секоја пружина реагира на притисокот на телото независно од другите- реагираат само оптоварените пружини,додека останатите се во мирување. На овај начин се постигнува идеална анатомска потпора на телото, беспрекорна удобност, ублажнување на мускулната напнатост, релаксација и мирен сон со помалку фрлање и вртење. Душеците со ова јадро се одличен избор за парови ако се има предвид дека и двајцата корисници, без разлика на разликата во тежината и конституцијата, добиваат идеална потпора на телото.