БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Душеци

Моментите на одмор отсекогаш имале посебно место во животниот циклус на секој човек, како една од примарните потреби кои влијаат на физичкото и менталното здравје и квалитетот на животот во целина.

Квалитетен, удобен и здрав сон е неопходен предуслов за секоја друга животна активност. СИМПО активно се занимава со вашиот сон, обезбедувајќи ви ги најдобрите технолошки искуства и современите иновации преку своите производи, кои имаат само една цел-да го заштитат вашето здравје и да ви обезбедат најдобри услови за целосен, здрав одмор.

Здравиот сон е еден од примарните човечки потреби и затоа СИМПО завзема многу сериозен пристап кон развојот на производи од својата понуда, кои се трудат да обезбедат максимален квалитет и удобност на секоја група корисници- од деца до возрасни и оние со посебни анатомски потреби, на парови. Во овој процес ги користиме најсовремените методи на производство и користиме иновативни и тестирани материјали.

Посветени сме на потребите на секој поединечен корисник и затоа од 1971 година, кога е создаден брендот СИМПОСАН, континуирано го прошируваме асортиманот на нашите производи, во чекор со светските трендови и технолошки иновации.

Нашата цел е да обезбедиме максимален квалитет на секој душек кој ќе ви биде верен придружник за време на вашето секојдневно одмарање и здрав сон.