БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Vlasina

Трпезариска столица

Димензија (Ш x Д x В)
45 x 49 x 101 cm

Vlasina

Трпезариска столица

Димензија (Ш x Д x В)
45 x 49 x 101 cm

Трпезариската столица VLASINA воодушевува со својата едноставност и плени со својата елеганција. Тоа е одличен избор за модерен и функционално опремен дом. Високиот, ергономски дизајниран заден дел на столот е асиметрично тапациран во однос на седиштето, што ги прави предните ногарки поистакнати.

Седиштето и грбот на трпезариската столица VLASINA се потпираат со цврста конструкција изработена од пилено буково дрво, иверка и фазер. Стандардните полиуретански пени се вградени во телото, потпирачот за грб и перницата на седиштето, чија главна функција е исклучителна удобност.

Трпезариската столица VLASINA не е тешка и можете лесно да ја преместите и поставите во вашата трпезарија. Можете да ја користите за опремување на вашиот дом, хотел и угостителски објекти.

Трпезариската столица VLASINA воодушевува со својата едноставност и плени со својата елеганција. Тоа е одличен избор за модерен и функционално опремен дом. Високиот, ергономски дизајниран заден дел на столот е асиметрично тапациран во однос на седиштето, што ги прави предните ногарки поистакнати.

Седиштето и грбот на трпезариската столица VLASINA се потпираат со цврста конструкција изработена од пилено буково дрво, иверка и фазер. Стандардните полиуретански пени се вградени во телото, потпирачот за грб и перницата на седиштето, чија главна функција е исклучителна удобност.

Трпезариската столица VLASINA не е тешка и можете лесно да ја преместите и поставите во вашата трпезарија. Можете да ја користите за опремување на вашиот дом, хотел и угостителски објекти.

Оваа столица е обложена со ткаенина од нашата моментална понуда, чиј тип и боја ќе го изберете. Ногарките се изработени од цврсто буково дрво и имате можност да ја изберете бојата што најмногу ви одговара. Со избирање на материјали и бои, го давате вашиот личен печат на столицата VLASINA.

Одберете ја трпезариската столица VLASINA и украсувањето на трпезаријата ќе ви биде вистинско задоволство бидејќи лесно можете да го комбинирате со друг мебел!

Оваа столица е обложена со ткаенина од нашата моментална понуда, чиј тип и боја ќе го изберете. Ногарките се изработени од цврсто буково дрво и имате можност да ја изберете бојата што најмногу ви одговара. Со избирање на материјали и бои, го давате вашиот личен печат на столицата VLASINA.

Одберете ја трпезариската столица VLASINA и украсувањето на трпезаријата ќе ви биде вистинско задоволство бидејќи лесно можете да го комбинирате со друг мебел!

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјали ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Палетата на бои и шаблони може да ја видите во табелата со материјали подолу. За ногарки од цврсто дрво, клиентот избира боја од табелата со бои на дрво.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјали ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Палетата на бои и шаблони може да ја видите во табелата со материјали подолу. За ногарки од цврсто дрво, клиентот избира боја од табелата со бои на дрво.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјали ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Палетата на бои и шаблони може да ја видите во табелата со материјали подолу. За ногарки од цврсто дрво, клиентот избира боја од табелата со бои на дрво.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Viktorija

Трпезариска маса

Viktorija

Koмода

Contessa

Аголна гарнитура

Ela 120

Клуб маса

Препорака за комбинирање

Viktorija

Трпезариска маса

Viktorija

Koмода

Contessa

Аголна гарнитура

Ela 120

Клуб маса

Слични производи

Stefany

Трпезариска столица

Devon

Трпезариска столица

Stil

Трпезариска столица

Bea

Трпезариска столица

Слични производи

Stefany

Трпезариска столица

Devon

Трпезариска столица

Bea

Трпезариска столица

Stil

Трпезариска столица