БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Devon

Трпезариска столица

Димензија (Ш x Д x В)
46 x 49 x 95 cm

Devon

Трпезариска столица

Димензија (Ш x Д x В)
46 x 49 x 95 cm

“Трпезариската столица DEVON е комбинација на класичен и модерен дизајн. Едноставните линии и ненаметливиот изглед, со украсни копчиња во задниот дел, ќе внесат допир на шик и елеганција во вашиот простор. Тоа е непогрешлив избор бидејќи лесно се координира со друг мебел и се вклопува во различни стилови на ентериер.

Трпезариската столица DEVON има хармонични димензии, лесна е и не зафаќа многу простор. Конструкцијата е изработена од пилено буково дрво, иверка и фазер. Во делот на потпирачот за грб и седиштето се поставени стандардни полиуретански пени со различна густина, кои се во служба на вашата секојдневна удобност. Благо свитканиот грб на столот го олеснува правилното држење на телото и придонесува за удобен престој на трпезариската маса“.

“Трпезариската столица DEVON е комбинација на класичен и модерен дизајн. Едноставните линии и ненаметливиот изглед, со украсни копчиња во задниот дел, ќе внесат допир на шик и елеганција во вашиот простор. Тоа е непогрешлив избор бидејќи лесно се координира со друг мебел и се вклопува во различни стилови на ентериер.

Трпезариската столица DEVON има хармонични димензии, лесна е и не зафаќа многу простор. Конструкцијата е изработена од пилено буково дрво, иверка и фазер. Во делот на потпирачот за грб и седиштето се поставени стандардни полиуретански пени со различна густина, кои се во служба на вашата секојдневна удобност. Благо свитканиот грб на столот го олеснува правилното држење на телото и придонесува за удобен престој на трпезариската маса“.

Оваа столица може да се направи од следниве материјали:
– ткаенина
– кожа.

Ногарките се направени од цврсто буково дрво. Можете да изберете боја за нив од тековната тонска картичка за дрвото.

Изберете ја трпезариската столица DEVON и таа ќе биде вистинска декорација во вашата трпезарија!

Оваа столица може да се направи од следниве материјали:
– ткаенина
– кожа.

Ногарките се направени од цврсто буково дрво. Можете да изберете боја за нив од тековната тонска картичка за дрвото.

Изберете ја трпезариската столица DEVON и таа ќе биде вистинска декорација во вашата трпезарија!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kategorija materijala određuje cenu. Molimo Vas izaberite materijal i njegovu kategoriju. Paletu boja i dezena možete pogledati u karti materijala u nastavku. Za noge od punog drveta kupac bira boju iz karte boja za drvo.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kategorija materijala određuje cenu. Molimo Vas izaberite materijal i njegovu kategoriju. Paletu boja i dezena možete pogledati u karti materijala u nastavku. Za noge od punog drveta kupac bira boju iz karte boja za drvo.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kategorija materijala određuje cenu. Molimo Vas izaberite materijal i njegovu kategoriju. Paletu boja i dezena možete pogledati u karti materijala u nastavku. Za noge od punog drveta kupac bira boju iz karte boja za drvo.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Viktorija

Трпезариска маса

Viktorija

Конзола

Viktorija

Koмода

Meli

Oгледало

Препорака за комбинирање

Viktorija

Трпезариска маса

Viktorija

Конзола

Viktorija

Koмода

Meli

Oгледало

Слични производи

Stefany

Трпезариска столица

Bea

Трпезариска столица

Vlasina

Трпезариска столица

Stil

Трпезариска столица

Слични производи

Vlasina

Трпезариска столица

Bea

Трпезариска столица

Stil

Трпезариска столица

Stefany

Трпезариска столица