БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Bea

Трпезариска столица

Димензија (Ш x Д x В)
56 x 67 x 90 cm

Bea

Трпезариска столица

Димензија (Ш x Д x В)
56 x 67 x 90 cm

„BEA трпезариската столица со тапациран, спуштен потпирач за раце, кој совршено се вклопува со седиштето, е вашата идеална потпора на трпезариската маса. Модел кој ќе го направи удобно и долгогодишното седење, ќе ги исполни сите ваши очекувања не само при опремување на трпезаријата, туку и на дневната соба, библиотеката или работното катче.

Трпезариската столица BEA импресионира со својот дизајн и квалитет. Конструкцијата е изработена од буково пилено дрво и иверица. Тапациран потпирач за грб е ергономски дизајниран и украсен со украсни копчиња во внатрешноста. Во комбинација со минималистичкиот потпирач за рака, тоа е одлична потпора за грб и потпирач за раце“.

„BEA трпезариската столица со тапациран, спуштен потпирач за раце, кој совршено се вклопува со седиштето, е вашата идеална потпора на трпезариската маса. Модел кој ќе го направи удобно и долгогодишното седење, ќе ги исполни сите ваши очекувања не само при опремување на трпезаријата, туку и на дневната соба, библиотеката или работното катче.

Трпезариската столица BEA импресионира со својот дизајн и квалитет. Конструкцијата е изработена од буково пилено дрво и иверица. Тапациран потпирач за грб е ергономски дизајниран и украсен со украсни копчиња во внатрешноста. Во комбинација со минималистичкиот потпирач за рака, тоа е одлична потпора за грб и потпирач за раце“.

Ако трпезариската столица BEA е вашиот избор, секогаш можете да сметате на голема удобност. Комбинацијата на стандардна полиуретанска пена во седиштето и потпирачот за грб целосно го оправдува тоа. Хотелите, рестораните и деловните простории во овој модел наоѓаат уникатна комбинација на елеганција и удобност, одлична за различни стилови на декорирање.

Имате бројни опции за да ја усогласите оваа столица со вашите преференции.Ги изработуваме во кожа и ткаенини од нашата моментална понуда. За изработка на ногарките на ова столче се користи цврсто буково дрво, додека бојата ја избирате од тековната картичка за тонови на дрво.

Пред Вас е трпезариската столица BEA со совршени карактеристики! Замислете го во вашиот простор, изгледа магично, нели?

Ако трпезариската столица BEA е вашиот избор, секогаш можете да сметате на голема удобност. Комбинацијата на стандардна полиуретанска пена во седиштето и потпирачот за грб целосно го оправдува тоа. Хотелите, рестораните и деловните простории во овој модел наоѓаат уникатна комбинација на елеганција и удобност, одлична за различни стилови на декорирање.

Имате бројни опции за да ја усогласите оваа столица со вашите преференции.Ги изработуваме во кожа и ткаенини од нашата моментална понуда. За изработка на ногарките на ова столче се користи цврсто буково дрво, додека бојата ја избирате од тековната картичка за тонови на дрво.

Пред Вас е трпезариската столица BEA со совршени карактеристики! Замислете го во вашиот простор, изгледа магично, нели?

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјали ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Палетата на бои и шаблони може да ја видите во табелата со материјали подолу. За ногарки од цврсто дрво, клиентот избира боја од табелата со бои на дрво.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјали ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Палетата на бои и шаблони може да ја видите во табелата со материјали подолу. За ногарки од цврсто дрво, клиентот избира боја од табелата со бои на дрво.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјали ја одредува цената. Изберете го материјалот и неговата категорија. Палетата на бои и шаблони може да ја видите во табелата со материјали подолу. За ногарки од цврсто дрво, клиентот избира боја од табелата со бои на дрво.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Safira

Трпезариска маса

Safira

Kомода

Safira

Витрина

Amika

Аголна гарнитура

Препорака за комбинирање

Safira

Трпезариска маса

Safira

Kомода

Safira

Витрина

Amika

Аголна гарнитура

Слични производи

Stil

Трпезариска столица

Vlasina

Трпезариска столица

Devon

Трпезариска столица

Stefany

Трпезариска столица

Слични производи

Vlasina

Трпезариска столица

Devon

Трпезариска столица

Stefany

Трпезариска столица

Stil

Трпезариска столица