БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Sahara

Трпезариска маса

Димензија (ШхДхВ)
160/200 x 90 x 80 cm
140/180 x 90 x 80 cm

Sahara

Трпезариска маса

Димензија (ШхДхВ)
160/200 x 90 x 80 cm
140/180 x 90 x 80 cm

„SAHARA трпезариската маса е модел кој ги краси модерните, но и класично уредените домови. Таа е наменета за оние кои ја ценат практичноста и убавиот дизајн.

SAHARA е трпезариска маса која има правоаголен врв изработен од иверица во јазли дабов фурнир. Стабилните ногарки со карактеристичен дизајн се направени од масивен даб, со нагласена природна текстура на ова дрво. Специфичноста на материјалот дава одредена доза на рустикален карактер“.

„SAHARA трпезариската маса е модел кој ги краси модерните, но и класично уредените домови. Таа е наменета за оние кои ја ценат практичноста и убавиот дизајн.

SAHARA е трпезариска маса која има правоаголен врв изработен од иверица во јазли дабов фурнир. Стабилните ногарки со карактеристичен дизајн се направени од масивен даб, со нагласена природна текстура на ова дрво. Специфичноста на материјалот дава одредена доза на рустикален карактер“.

Оваа трпезариска маса овозможува секојдневен комфор не само за членовите на вашето семејство туку и за гостите, бидејќи има можност да се прошири за дополнителни 40 см. Секој може удобно да седи и да ужива во услугата и опуштената атмосфера.

Трпезариската маса SAHARA е едноставно комбинирана со различни модели на трпезариски столови, комоди и витрини, така што ќе ја создадете трпезаријата што отсекогаш сте ја посакувале во согласност со вашиот вкус и инспирација.

Трпезариската маса Сахара ќе доминира во секој ентериер, без разлика на стилот на декорација!

Оваа трпезариска маса овозможува секојдневен комфор не само за членовите на вашето семејство туку и за гостите, бидејќи има можност да се прошири за дополнителни 40 см. Секој може удобно да седи и да ужива во услугата и опуштената атмосфера.

Трпезариската маса SAHARA е едноставно комбинирана со различни модели на трпезариски столови, комоди и витрини, така што ќе ја создадете трпезаријата што отсекогаш сте ја посакувале во согласност со вашиот вкус и инспирација.

Трпезариската маса Сахара ќе доминира во секој ентериер, без разлика на стилот на декорација!

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметка на цената, изберете една од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметка на цената, изберете една од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметка на цената, изберете една од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Apolon

Tросед

Apolon

Двосед

Ava

Клуб маса

Препорака за комбинирање

Apolon

Tросед

Apolon

Двосед

Ava

Клуб маса

Слични производи

Viktorija

Трпезариска маса

Tara

Трпезариска маса

Lira

Трпезариска маса

Safira

Трпезариска маса

Слични производи

Safira

Трпезариска маса

Lira

Трпезариска маса

Viktorija

Трпезариска маса

Tara

Трпезариска маса