БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Nika

Кревет

Димензии (Ш x Д x В)
220 x 180 x 102 cm
220 x 200 x 102 cm

Nika

Кревет

Димензии (Ш x Д x В)
220 x 180 x 102 cm
220 x 200 x 102 cm

Nika креветот со прави линии и меко полнење на узглавјето ќе внесе елеганција и топлина во вашата спална соба. Надополнет е со украсен страничен профил од полно буково дрво на тапет рамка, што на креветот му дава силен карактер и стабилност која ќе трае со години.

Конструкцијата на креветот е изработена од сечено буково дрво, иверка и панел плоча. Рамката на креветот е одвоена од подот што на дизајнот му дава додатна елеганција. Дрвениот профил на страната од креветот е исклучителен детал кој ќе Ве инспирира да овој кревет го комбинирате со мебел со дрвена текстура: разни комоди, наткасни, огледала и гардеробери.

Nika креветот со прави линии и меко полнење на узглавјето ќе внесе елеганција и топлина во вашата спална соба. Надополнет е со украсен страничен профил од полно буково дрво на тапет рамка, што на креветот му дава силен карактер и стабилност која ќе трае со години.

Конструкцијата на креветот е изработена од сечено буково дрво, иверка и панел плоча. Рамката на креветот е одвоена од подот што на дизајнот му дава додатна елеганција. Дрвениот профил на страната од креветот е исклучителен детал кој ќе Ве инспирира да овој кревет го комбинирате со мебел со дрвена текстура: разни комоди, наткасни, огледала и гардеробери.

Nika креветот е модел без механизам и нема душек. Можете да го комплетирате со било кој душек од СИМПО понудата.

Nika креветот се произведува во две димензии и совршено се прилагодува на просторот со кој располагате.Во зависност од штофот кој ќе го одберете од нашата понуда , ќе креирате амбиент во кој ќе уживате со години.

Со Nika креветот вашата спална соба ќе биде оаза на мир и релаксација!

Nika креветот е модел без механизам и нема душек. Можете да го комплетирате со било кој душек од СИМПО понудата.

Nika креветот се произведува во две димензии и совршено се прилагодува на просторот со кој располагате.Во зависност од штофот кој ќе го одберете од нашата понуда , ќе креирате амбиент во кој ќе уживате со години.

Со Nika креветот вашата спална соба ќе биде оаза на мир и релаксација!

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот и изборот на опции ја одредуваат цената. Ве молиме одберите некоја од понудените опции,материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот и изборот на опции ја одредуваат цената. Ве молиме одберите некоја од понудените опции,материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот и изборот на опции ја одредуваат цената. Ве молиме одберите некоја од понудените опции,материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Grand

Душек со јадро во џеб

Safira

TВ комода

Art K

Клуб маса

Rubin

Oгледало

Препорака за комбинирање

Grand

Душек со јадро во џеб

Safira

TВ комода

Art K

Клуб маса

Rubin

Oгледало

Слични производи

Keln

Кревет

Cristo

Кревет

Miran san

Кревет

Čeri

Кревет

Слични производи

Cristo

Кревет

Čeri

Кревет

Sofia

Кревет

Miran san

Кревет