БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Keln

Кревет

Димензии (Ш x Д x В)
208,6 x 166 x 85 cm

Keln

Кревет

Димензии (Ш x Д x В)
208,6 x 166 x 85 cm

Keln креветот е елегантен модел,комбинацијата на тон на цреша со крем боја ќе внесе топлина во вашето интимно катче.Интересната комбинација на бои и материјали му дава посебна атрактивност на овој кревет, кој е составен дел од Keln спалната соба.

Креветот е изработен од оплеменета иверка,со додаток на профилиран медијапан,пресвлечен со фолија на наслонот на главата.Висината на узглавјето е 85 cm. Украсните лајсни на креветот се изработени од медијапан и истите се лакирани со сребрен лак. На средината на креветот е поставена петта ногарка како додатно зајакнување. Оквирот на креветот е подигнат од подот, што значително го олеснува чистењето на собата.

Keln креветот е елегантен модел,комбинацијата на тон на цреша со крем боја ќе внесе топлина во вашето интимно катче.Интересната комбинација на бои и материјали му дава посебна атрактивност на овој кревет, кој е составен дел од Keln спалната соба.

Креветот е изработен од оплеменета иверка,со додаток на профилиран медијапан,пресвлечен со фолија на наслонот на главата.Висината на узглавјето е 85 cm. Украсните лајсни на креветот се изработени од медијапан и истите се лакирани со сребрен лак. На средината на креветот е поставена петта ногарка како додатно зајакнување. Оквирот на креветот е подигнат од подот, што значително го олеснува чистењето на собата.

Носачот на душек на Keln креветот е метална платформа (латофлекс), која е вклучена во цената на производот. Душекот не е вклучен во цената на креветот.За креветот одговара душек со димензија 200 x 160 cm.Разгледајте ја нашата понуда и одберете душек кој највеќе Ви се допаѓа.

Keln креветот може да го комбинирате со останатите елементи од Keln спалната соба. Во понуда се гардеробери со лизгачки и класични врати, комода, наткасни и огледало. Секој елемент може да се купи посебно.

Одберете Keln кревет и уживајте во удобноста на спалната соба!

Носачот на душек на Keln креветот е метална платформа (латофлекс), која е вклучена во цената на производот. Душекот не е вклучен во цената на креветот.За креветот одговара душек со димензија 200 x 160 cm.Разгледајте ја нашата понуда и одберете душек кој највеќе Ви се допаѓа.

Keln креветот може да го комбинирате со останатите елементи од Keln спалната соба. Во понуда се гардеробери со лизгачки и класични врати, комода, наткасни и огледало. Секој елемент може да се купи посебно.

Одберете Keln кревет и уживајте во удобноста на спалната соба!

Proračun cene

POPUST 20%:6.846,60 ден
CENA:  27.386,40 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:6.846,60 ден
CENA:  27.386,40 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:6.846,60 ден
CENA:  27.386,40 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Admiral

Душек со жичано јадро

Keln

Плакар

Keln

Комода за спална соба

Keln

Oгледало

Препорака за комбинирање

Admiral

Душек со жичано јадро

Keln

Плакар

Keln

Комода за спална соба

Keln

Oгледало

Слични производи

Rea

Кревет

Cristo

Кревет

Nica

Кревет

Nika

Кревет

Слични производи

Nica

Кревет

Sofia

Кревет

Anabela lux

Кревет

Čeri

Кревет