БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Anabela lux

Кревет

Димензии (Ш x Д x В)
206 x 166 x 92 cm

Anabela lux

Кревет

Димензии (Ш x Д x В)
206 x 166 x 92 cm

Anabela lux креветот е тапациран модел со сведен дизајн, потполно прилагодлив на секоја спална соба. Ќе Ве одушеви неговата едноставност надополнета со неколку детали: заоблено узглавје, штепови и паспул (трака) на рабовите на долниот дел. Душекот е составен дел на овој кревет.

n Конструкцијата на креветот е направена од сечено буково дрво, иверка и лесонит. Во креветот е вграден душек со жичано јадро.За обвиткување се користи стандардна полиуретанска пена. Ногарите се од масивно дрво.

Anabela lux креветот е тапациран модел со сведен дизајн, потполно прилагодлив на секоја спална соба. Ќе Ве одушеви неговата едноставност надополнета со неколку детали: заоблено узглавје, штепови и паспул (трака) на рабовите на долниот дел. Душекот е составен дел на овој кревет.

n Конструкцијата на креветот е направена од сечено буково дрво, иверка и лесонит. Во креветот е вграден душек со жичано јадро.За обвиткување се користи стандардна полиуретанска пена. Ногарите се од масивно дрво.

Anabela lux е модел без механизам кој се препорачува за помали спални соби,затоа што со складните димензии дава максимална удобност на квалитетната површина за спиење. Лесно се комбинира со останатиот мебел и различни стилови на уредување. Овој модел се препорачува за уредување на апартмани и други сместувачки киапацитети.

За изработка на Anabela lux кревет сами може да одберете штоф од нашата понуда .Направете избор на штоф со кој вашето интимно катче ќе блесне во полн сјај.

Креветот Anabela lux ќе Ви пружи удобност каква што Ви е потребна!

Anabela lux е модел без механизам кој се препорачува за помали спални соби,затоа што со складните димензии дава максимална удобност на квалитетната површина за спиење. Лесно се комбинира со останатиот мебел и различни стилови на уредување. Овој модел се препорачува за уредување на апартмани и други сместувачки киапацитети.

За изработка на Anabela lux кревет сами може да одберете штоф од нашата понуда .Направете избор на штоф со кој вашето интимно катче ќе блесне во полн сјај.

Креветот Anabela lux ќе Ви пружи удобност каква што Ви е потребна!

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот и изборот на опции ја одредуваат цената. Ве молиме одберите некоја од понудените опции,материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот и изборот на опции ја одредуваат цената. Ве молиме одберите некоја од понудените опции,материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Категоријата на материјалот и изборот на опции ја одредуваат цената. Ве молиме одберите некоја од понудените опции,материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Ava

Клуб маса

Aldo

Фотелја

Aldo

Taбуретка

Препорака за комбинирање

Ava

Клуб маса

Aldo

Фотелја

Aldo

Taбуретка

Слични производи

Nica

Кревет

Miran san

Кревет

Rea

Кревет

Cristo

Кревет

Слични производи

Miran san

Кревет

Čeri

Кревет

Cristo

Кревет

Nika

Кревет