БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Nostalgija

Закачалка

Димензии (Ш x Д x В)
69,4 x 22,4 x 147,3 cm

Nostalgija

Закачалка

Димензии (Ш x Д x В)
69,4 x 22,4 x 147,3 cm

Nostalgija закачалката е практично парче мебел за вашето предсобје. Совршено место е за одложување на јакни, палта, чадори и слични работи.

Nostalgija закачалката се изработува во бела боја, со полица и апликација во боја храст. Долниот дел на грбот е направен од буков рам со полнење од оплеменета иверица. Украсната апликација е од храстово дрво. Полицата е од медијапан a обложена со храстов фурнир со лајсна laод масивен храст.

Nostalgija закачалката е практично парче мебел за вашето предсобје. Совршено место е за одложување на јакни, палта, чадори и слични работи.

Nostalgija закачалката се изработува во бела боја, со полица и апликација во боја храст. Долниот дел на грбот е направен од буков рам со полнење од оплеменета иверица. Украсната апликација е од храстово дрво. Полицата е од медијапан a обложена со храстов фурнир со лајсна laод масивен храст.

Nostalgija закачалката зе закачува на зид. Има две двострани закачалки на кои можете да закачите гардероба. Горната плоча овозможува дополнителен простор за одложување ,на неа свое место ќе најдат разни корисни предмети.

Комбинацијата со останатите елементи од програмата Nostalgija – чевларник , огледало, комода и гаредероберите, Nostalgija закачалката едноставно се прилагодува на вашите потреби правејќи го просторот функционален и убав.

Доклоку за вашето претсобје потребна ви е закачалка, нека вашиот избор биде Nostalgija закачалка!

Nostalgija закачалката зе закачува на зид. Има две двострани закачалки на кои можете да закачите гардероба. Горната плоча овозможува дополнителен простор за одложување ,на неа свое место ќе најдат разни корисни предмети.

Комбинацијата со останатите елементи од програмата Nostalgija – чевларник , огледало, комода и гаредероберите, Nostalgija закачалката едноставно се прилагодува на вашите потреби правејќи го просторот функционален и убав.

Доклоку за вашето претсобје потребна ви е закачалка, нека вашиот избор биде Nostalgija закачалка!

Proračun cene

POPUST 20%:4.364,20 ден
CENA:  17.456,80 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:4.364,20 ден
CENA:  17.456,80 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:4.364,20 ден
CENA:  17.456,80 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Nostalgija

Комода за претсобје

Nostalgija

Чевларник

Nostalgija

Огледало

Nostalgija

Плакар за предсобје

Препорака за комбинирање

Nostalgija

Комода за претсобје

Nostalgija

Чевларник

Nostalgija

Огледало

Nostalgija

Плакар за предсобје

Слични производи

Slim

Закачалка

Luna

Закачалка

Слични производи

Slim

Закачалка

Luna

Закачалка