БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Luna

Закачалка

Димензии (Ш x Д x В)
80 x 1,8 x 114 cm

Luna

Закачалка

Димензии (Ш x Д x В)
80 x 1,8 x 114 cm

Закачалката Luna е практична и во исто време декоративен детал за вашиот влезен ходник. Овој ѕиден модел е совршен за чување јакни, чанти и разни други додатоци кои се користат во зависност од сезоната. Тоа ќе ја направи организацијата на работите во влезниот простор, без разлика на големината на просторот, секогаш одлична.

Luna закачалката има три големи и две помали метални закачалки, поставени во два реда, направени од оплеменета иверка во даб дезен. Внесува топлина во внатрешноста и се прилагодува на секој стил на декорација. Погоден е и за опремување на угостителски објекти, канцеларии, помали чекални, игротеки и сл.

Закачалката Luna е практична и во исто време декоративен детал за вашиот влезен ходник. Овој ѕиден модел е совршен за чување јакни, чанти и разни други додатоци кои се користат во зависност од сезоната. Тоа ќе ја направи организацијата на работите во влезниот простор, без разлика на големината на просторот, секогаш одлична.

Luna закачалката има три големи и две помали метални закачалки, поставени во два реда, направени од оплеменета иверка во даб дезен. Внесува топлина во внатрешноста и се прилагодува на секој стил на декорација. Погоден е и за опремување на угостителски објекти, канцеларии, помали чекални, игротеки и сл.

Како дел од колекцијата Luna за опремување на претсобје, оваа закачалка одлично се вклопува со истоимениот плакар, чевларник, закачалка и огледало. Комплетни со нив или одделно, тие секогаш ќе ви помогнат подобро да го организирате просторот каде што ги чувате работите.

Поставете ја Luna закачалката на местото кое најмногу ви одговара и ќе бидете задоволни со овој прекрасен и практичен модел.

Како дел од колекцијата Luna за опремување на претсобје, оваа закачалка одлично се вклопува со истоимениот плакар, чевларник, закачалка и огледало. Комплетни со нив или одделно, тие секогаш ќе ви помогнат подобро да го организирате просторот каде што ги чувате работите.

Поставете ја Luna закачалката на местото кое најмногу ви одговара и ќе бидете задоволни со овој прекрасен и практичен модел.

Proračun cene

CENA:

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

CENA:

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

CENA:

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Luna

Чевларник

Aldo

Фотелја

Aldo

Taбуретка

Препорака за комбинирање

Luna

Чевларник

Aldo

Фотелја

Aldo

Taбуретка

Слични производи

Nostalgija

Закачалка

Slim

Закачалка

Слични производи

Nostalgija

Закачалка

Slim

Закачалка