БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Slim

Плакар за предсобје

Димензија (Ш x Д x В)
62 x 40 x 183 cm

Slim

Плакар за предсобје

Димензија (Ш x Д x В)
62 x 40 x 183 cm

Плакарот SLIM ви овозможува одлично да ги искористите дури и тесните ходници и да ги опремите со функционално парче мебел. Овде ќе складирате разни сезонски работи и секогаш ќе имате на дофат јакни, палта, шалови и капи.

Се произведува во две варијанти:
– плакар со огледало
– плакар без огледало.

Плакарот SLIM со огледало е практичен плакар со една врата која ви заштедува простор и пари во исто време. Не треба да одвојувате дополнителни средства за да купите огледало за ходникот и да планирате место за негова инсталација.

Со тенки кабинети, имате можност да изберете помеѓу две бои:
– Венге
– бело.

Плакарот SLIM ви овозможува одлично да ги искористите дури и тесните ходници и да ги опремите со функционално парче мебел. Овде ќе складирате разни сезонски работи и секогаш ќе имате на дофат јакни, палта, шалови и капи.

Се произведува во две варијанти:
– плакар со огледало
– плакар без огледало.

Плакарот SLIM со огледало е практичен плакар со една врата која ви заштедува простор и пари во исто време. Не треба да одвојувате дополнителни средства за да купите огледало за ходникот и да планирате место за негова инсталација.

Со тенки кабинети, имате можност да изберете помеѓу две бои:
– Венге
– бело.

Основниот материјал за изработка на плакар за предсобје SLIM е рафинирана иверица во венге или бели дезени. Внатрешноста е поделена на три сегменти. Во централниот дел има телескопска закачалка. Добриот распоред ви овозможува да складирате многу работи.

Плакарот за предсобје SLIM е дел од истоимениот предсобје сет. Без оглед на тоа дали ќе одлучите да го купите овој елемент посебно или да го комбинирате со плакар за чевли и држач за чевли од програмата Slim, ќе добиете прекрасно украсен ходник.

Плакарот за предсобје SLIM со намалени линии е совршен модел за вашиот ходник.

Основниот материјал за изработка на плакар за предсобје SLIM е рафинирана иверица во венге или бели дезени. Внатрешноста е поделена на три сегменти. Во централниот дел има телескопска закачалка. Добриот распоред ви овозможува да складирате многу работи.

Плакарот за предсобје SLIM е дел од истоимениот предсобје сет. Без оглед на тоа дали ќе одлучите да го купите овој елемент посебно или да го комбинирате со плакар за чевли и држач за чевли од програмата Slim, ќе добиете прекрасно украсен ходник.

Плакарот за предсобје SLIM со намалени линии е совршен модел за вашиот ходник.

Proračun cene

KOLIČINA:

Za proračun cene molimo Vas izaberite neku od ponuđenih opcija.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Za proračun cene molimo Vas izaberite neku od ponuđenih opcija.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Za proračun cene molimo Vas izaberite neku od ponuđenih opcija.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Slim

Закачалка

Slim

Чевларник

Contessa

Taбуретка

Monroe

Фотелја

Препорака за комбинирање

Slim

Закачалка

Slim

Чевларник

Contessa

Taбуретка

Monroe

Фотелја

Слични производи

Luna

Плакар

Nostalgija

Плакар за предсобје

Слични производи

Nostalgija

Плакар за предсобје

Luna

Плакар