БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Slim

Чевларник

Димензии (Š x D x V)
62 x 18 x 183 cm
62 x 18 x 114 cm

Slim

Чевларник

Димензии (Š x D x V)
62 x 18 x 183 cm
62 x 18 x 114 cm

Slim чевларникот е потребен во секој дом. Овозможува беспрекорна уредност на Вашите обувки и допринесува за посебна естетика на влезот во Вашиот животен простор. Убаво ќе се вклопи во модерниот енетриер или класичниот стил на уредување на Вашето претосбје.

Slim чевларниците се изработени од оплеменета иверица и достапни се во две бои:
– бела
– венге.

Slim чевларникот со димензии 62 x 18 x 114 cm е модел со три сегменти кои имаат врата под наклонот со мала алуминиумска рачка за нивно отворање. Во неговата внатрешност можете да ги ставите Вашите обувки. Не завзема многу простор и совршен е за мали ходници. Се поставува на подот и се прицврстува на ѕид .

Slim чевларникот е потребен во секој дом. Овозможува беспрекорна уредност на Вашите обувки и допринесува за посебна естетика на влезот во Вашиот животен простор. Убаво ќе се вклопи во модерниот енетриер или класичниот стил на уредување на Вашето претосбје.

Slim чевларниците се изработени од оплеменета иверица и достапни се во две бои:
– бела
– венге.

Slim чевларникот со димензии 62 x 18 x 114 cm е модел со три сегменти кои имаат врата под наклонот со мала алуминиумска рачка за нивно отворање. Во неговата внатрешност можете да ги ставите Вашите обувки. Не завзема многу простор и совршен е за мали ходници. Се поставува на подот и се прицврстува на ѕид .

Slim чевларник со димензии 62 x 18 x 183 cm со огледало е модел со пет сегманти кои имаат врата под наклонот. На вратите се наоѓа дискретна алуминиумска рачка која служи за нивно отворање. Има доволно простор лесно да ги средите обувките и да ги класифицирате по сезони. Се поставува на под и се присцврстува на ѕид . Со него максимално ќе го искористите просторот бидејќи е висок и тесен. Од посебна корист се огледалата на фронтовите , кои визуелно го зголемувваат просторот и ги рефлектираат останатите елементи во ходникот.

Slim чевларникот е дел од истоименото претсобје во чиј состав се и закачалката и гардероберот со и без огледало. Елементите можат да се купат поединечно и да се комбинираат по желба .

Со Slim чевларниците добивате беспрекорно уреден ходник .

Slim чевларник со димензии 62 x 18 x 183 cm со огледало е модел со пет сегманти кои имаат врата под наклонот. На вратите се наоѓа дискретна алуминиумска рачка која служи за нивно отворање. Има доволно простор лесно да ги средите обувките и да ги класифицирате по сезони. Се поставува на под и се присцврстува на ѕид . Со него максимално ќе го искористите просторот бидејќи е висок и тесен. Од посебна корист се огледалата на фронтовите , кои визуелно го зголемувваат просторот и ги рефлектираат останатите елементи во ходникот.

Slim чевларникот е дел од истоименото претсобје во чиј состав се и закачалката и гардероберот со и без огледало. Елементите можат да се купат поединечно и да се комбинираат по желба .

Со Slim чевларниците добивате беспрекорно уреден ходник .

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметка на цена Ве молиме изберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметка на цена Ве молиме изберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметка на цена Ве молиме изберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Slim

Плакар за предсобје

Slim

Закачалка

Esterel

Taбуретка

Elena

Фотелја

Препорака за комбинирање

Slim

Плакар за предсобје

Slim

Закачалка

Esterel

Taбуретка

Elena

Фотелја

Слични производи

Luna

Чевларник

Nostalgija

Чевларник

Слични производи

Nostalgija

Чевларник

Luna

Чевларник