БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Nostalgija

Чевларник

Димензии (Š x D x V)
69,2 x 32 x 120,5 cm

Nostalgija

Чевларник

Димензии (Š x D x V)
69,2 x 32 x 120,5 cm

Nostalgija чевларникот е мало, практично парче мебел кое ќе ви помогне совршено да го уредите вашиот ходник .

Nostalgija чевларникот има три сегменти. Првиот сегмент е практична фиока каде можете да го чувате приборот за обувки и разни други ситни работи кои секојдневно Ви се потребни . Останатите два сегменти имаат врата под наклонот каде можете да ги сместите своите обувки во два реда така што секогаш ќе бидат уредно организирани. Горната површина на овој чевларник може да послужи за да ја ставите чантата , очилата за сонце , клучевите или некој украс ако сакате да го украсите просторот .

Nostalgija чевларникот е мало, практично парче мебел кое ќе ви помогне совршено да го уредите вашиот ходник .

Nostalgija чевларникот има три сегменти. Првиот сегмент е практична фиока каде можете да го чувате приборот за обувки и разни други ситни работи кои секојдневно Ви се потребни . Останатите два сегменти имаат врата под наклонот каде можете да ги сместите своите обувки во два реда така што секогаш ќе бидат уредно организирани. Горната површина на овој чевларник може да послужи за да ја ставите чантата , очилата за сонце , клучевите или некој украс ако сакате да го украсите просторот .

Едноставниот дизајн на Nostalgija чевларникот го краси белата боја. За атрактивниот изглед на моделот допринесува посебниот детал – горната плоча со профилирани рабни лајсни од буково дрво, обложени со фурнир од храст. Останатите елементи од корпусот и фронтовите се направени од бела оплеменета иверица. Столбовите кои имаат функција на ногарки направени се од полно буково дрво.

Nostalgija чевларникот е дел од истоимената колекција за уредување на претсобја. Можете да дополните со огледало, комода, закачалка и гардеробери и ќе добиете елегантна композиција во Вашиот ходник.

Кога одбирате мебел за Вашето претсобје не заборавајте на Nostalgija чевларникот бидејќи благодарение на него Вашите обувки секогаш ќе бидат уредно средени!

Едноставниот дизајн на Nostalgija чевларникот го краси белата боја. За атрактивниот изглед на моделот допринесува посебниот детал – горната плоча со профилирани рабни лајсни од буково дрво, обложени со фурнир од храст. Останатите елементи од корпусот и фронтовите се направени од бела оплеменета иверица. Столбовите кои имаат функција на ногарки направени се од полно буково дрво.

Nostalgija чевларникот е дел од истоимената колекција за уредување на претсобја. Можете да дополните со огледало, комода, закачалка и гардеробери и ќе добиете елегантна композиција во Вашиот ходник.

Кога одбирате мебел за Вашето претсобје не заборавајте на Nostalgija чевларникот бидејќи благодарение на него Вашите обувки секогаш ќе бидат уредно средени!

Proračun cene

POPUST 20%:5.625,60 ден
CENA:  22.502,40 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:5.625,60 ден
CENA:  22.502,40 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:5.625,60 ден
CENA:  22.502,40 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Nostalgija

Закачалка

Nostalgija

Комода за претсобје

Nostalgija

Плакар за предсобје

Nostalgija

Огледало

Препорака за комбинирање

Nostalgija

Закачалка

Nostalgija

Комода за претсобје

Nostalgija

Плакар за предсобје

Nostalgija

Огледало

Слични производи

Slim

Чевларник

Luna

Чевларник

Слични производи

Luna

Чевларник

Slim

Чевларник