БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Luna

Чевларник

Димензии (Ш x Д x В)
80 x 40 x 116 cm
80 x 40 x 50 cm

60 x 40 x116 cm

Luna

Чевларник

Димензии (Ш x Д x В)
80 x 40 x 116 cm
80 x 40 x 50 cm

60 x 40 x116 cm

Чевларникот Luna, кој е комбинација од дезен – златен даб и бела боја, е достапен во неколку големини и форми, со што се нуди можност, без разлика на големината на претсобјето, вашите чевли секогаш да бидат уредно складирани, а просторот убаво да се пополни.

Чевларникот Luna, со димензии 80 x 40 x 116 cm, има два затворени сегменти со врати кои имаат рачки за полесно отворање. Внатрешноста на двата сегменти е поделена на два дела. Под плочата има отворен сегмент во форма на интегрирана кутија во која можете да складирате разни работи. Корпусот и предните делови се изработени од бела оплеменета иверка, а отворениот сегмент е изработен од оплеменета иверица во даб дезен.

Чевларникот Luna, кој е комбинација од дезен – златен даб и бела боја, е достапен во неколку големини и форми, со што се нуди можност, без разлика на големината на претсобјето, вашите чевли секогаш да бидат уредно складирани, а просторот убаво да се пополни.

Чевларникот Luna, со димензии 80 x 40 x 116 cm, има два затворени сегменти со врати кои имаат рачки за полесно отворање. Внатрешноста на двата сегменти е поделена на два дела. Под плочата има отворен сегмент во форма на интегрирана кутија во која можете да складирате разни работи. Корпусот и предните делови се изработени од бела оплеменета иверка, а отворениот сегмент е изработен од оплеменета иверица во даб дезен.

Чевларникот со една врата, со димензии 80 x 40 x 50 cm, може да се постави во некое мало слободно катче и на тој начин практично да го искористи просторот за чување чевли. Внатрешноста му е поделена на два реда. На левата страна има отворен дел во форма на интегрирана кутија во тонот на даб, кој е визуелно привлечен и може да се користи за складирање на оние работи што сакате да ги имате секогаш при рака.

Чевларникот со димензии 60 x 40 x 116 cm, е едноставен и практичен вертикален елемент со една врата, внатре има две полици, кои овозможуваат организирано складирање на обувките. Корпусот и предните делови се изработени од бела оплеменета иверка, додека горниот дел од ормарот за чевли е изработен од оплеменета иверка во тонот на даб.

За совршен изглед на ходникот, шкафовите за чевли можете да ги комбинирате со други елементи од колекцијата Luna – плакар, закачалка и огледало.

Со чевларниците Luna, вашите чевли секогаш ќе бидат организирани.

Чевларникот со една врата, со димензии 80 x 40 x 50 cm, може да се постави во некое мало слободно катче и на тој начин практично да го искористи просторот за чување чевли. Внатрешноста му е поделена на два реда. На левата страна има отворен дел во форма на интегрирана кутија во тонот на даб, кој е визуелно привлечен и може да се користи за складирање на оние работи што сакате да ги имате секогаш при рака.

Чевларникот со димензии 60 x 40 x 116 cm, е едноставен и практичен вертикален елемент со една врата, внатре има две полици, кои овозможуваат организирано складирање на обувките. Корпусот и предните делови се изработени од бела оплеменета иверка, додека горниот дел од ормарот за чевли е изработен од оплеменета иверка во тонот на даб.

За совршен изглед на ходникот, шкафовите за чевли можете да ги комбинирате со други елементи од колекцијата Luna – плакар, закачалка и огледало.

Со чевларниците Luna, вашите чевли секогаш ќе бидат организирани.

Proračun cene

CENA:

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

CENA:

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

CENA:

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Luna

Закачалка

Ava

Клуб маса

Препорака за комбинирање

Luna

Закачалка

Ava

Клуб маса

Слични производи

Nostalgija

Чевларник

Slim

Чевларник

Слични производи

Slim

Чевларник

Nostalgija

Чевларник