БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Margo

Tросед

Димензии (Ш x Д x В)
197 x 89 x 79 cm

Margo

Tросед

Димензии (Ш x Д x В)
197 x 89 x 79 cm

Margo троседот е совршено место за седење додека уживате со семејството или се дружите со пријателите. Кога сте сами, доволно е простран да него удобно се испружите и заспиете.

Koнструкцијата на Margo троседот е изработена од буково сечено дрво, иверка и лесонит. Седечките делови се исполнети со високоеластична HR пена, додека за полнење на останатите делови се користат стандардни полиуретански пени. Рамката со интегрираните ногари од полно дрво одлично се вклопува во дизајнот со ненаметливи и чисти линии и представува идеална комбинација на дрво и најдобри материјали.

Margo троседот е совршено место за седење додека уживате со семејството или се дружите со пријателите. Кога сте сами, доволно е простран да него удобно се испружите и заспиете.

Koнструкцијата на Margo троседот е изработена од буково сечено дрво, иверка и лесонит. Седечките делови се исполнети со високоеластична HR пена, додека за полнење на останатите делови се користат стандардни полиуретански пени. Рамката со интегрираните ногари од полно дрво одлично се вклопува во дизајнот со ненаметливи и чисти линии и представува идеална комбинација на дрво и најдобри материјали.

Margo троседот се изработува во штоф кој го бирате од нашата актуелна палета на материјали. Составен дел на троседот се две големи и две мали перници кои даваат поддршка на грбот.

Балансот на модерниот и класичниот стил на Margo троседот го прави совршен за разни типови на амбиенти. Како соло елемент или во комбинација со двосед, фотеља и табуретка од истата колекција, секогаш ќе биде пожелно парче мебел за опремување на ентериери.

Уживајте во модерниот и практичен Margo тросед!

Margo троседот се изработува во штоф кој го бирате од нашата актуелна палета на материјали. Составен дел на троседот се две големи и две мали перници кои даваат поддршка на грбот.

Балансот на модерниот и класичниот стил на Margo троседот го прави совршен за разни типови на амбиенти. Како соло елемент или во комбинација со двосед, фотеља и табуретка од истата колекција, секогаш ќе биде пожелно парче мебел за опремување на ентериери.

Уживајте во модерниот и практичен Margo тросед!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение..

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение..

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение..

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Margo

Фотелја

Safira

Клуб маса

Margo

Taбуретка

Safira

TВ комода

Препорака за комбинирање

Margo

Фотелја

Safira

Клуб маса

Margo

Taбуретка

Safira

TВ комода

Слични производи

Stela

Tросед

Viktorija

Tросед

Chesterfield

Tросед

Galaxy

Tросед

Слични производи

Galaxy

Tросед

Metropoliten

Tросед

Chesterfield

Tросед

David

Tросед