БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Galaxy

Tросед

Димензии (Шx Д x В)
222 x 103 x 82 cm

Galaxy

Tросед

Димензии (Шx Д x В)
222 x 103 x 82 cm

Galaxy троседот е урбан модел кој дава единствено чувство на удобност во текот на 24 часа. На корисниците им нуди многу бенефити.Прилагодливите наслони за глава, нежно заоблените потпирачи за раце и исклучителната удобност се причини поради кои овој модел ќе ви се допадне и ќе бидете сигурни дека тоа е она што сте го барале.

Galaxy троседот има цврста конструкција од буково сечено дрво, шпер плоча, медијапан, иверка и лесонит. Стандардните полиуретански пени во наслонот, наслоните за глава и корпусот и високоеластичната HR пена во седечкиот дел, го прават исклучително удобен. Ногарите од полно буково дрво придонесуваат за хармоничниот дизајн.

Oвој тросед се произведува во две варијанти:

– со механизам

– без механизам.

Galaxy троседот е урбан модел кој дава единствено чувство на удобност во текот на 24 часа. На корисниците им нуди многу бенефити.Прилагодливите наслони за глава, нежно заоблените потпирачи за раце и исклучителната удобност се причини поради кои овој модел ќе ви се допадне и ќе бидете сигурни дека тоа е она што сте го барале.

Galaxy троседот има цврста конструкција од буково сечено дрво, шпер плоча, медијапан, иверка и лесонит. Стандардните полиуретански пени во наслонот, наслоните за глава и корпусот и високоеластичната HR пена во седечкиот дел, го прават исклучително удобен. Ногарите од полно буково дрво придонесуваат за хармоничниот дизајн.

Oвој тросед се произведува во две варијанти:

– со механизам

– без механизам.

Доколку вашата дневна соба истовремено е и спална, Galaxy троседот со механизам е совршено “2 во 1” парче мебел, кој го штеди вашиот простор. Има вграден душек од полиуретанска пена наменет за секојдневно спиење. Доколку овој модел сакате да го користите само за седење, на располагање е тросед без механизам со простран и удобен седечки дел на кој во текот на денот можете не само да седите туку и да задремете.

Galaxy троседот може да биде изработен во:
– штоф или
– кожа.
Од нашата актуелна палета одберете материјал во согласност со вашите желби.

Лесно ќе се вклопи во вашиот дом и ќе стане омилено место за одмор на целото семејство. Според потребите, можете да го комбинирате со двосед и фотеља од истоимената составна гарнитура.

Доколку ви е потребен тросед, нека Galaxy биде ваш избор!

Доколку вашата дневна соба истовремено е и спална, Galaxy троседот со механизам е совршено “2 во 1” парче мебел, кој го штеди вашиот простор. Има вграден душек од полиуретанска пена наменет за секојдневно спиење. Доколку овој модел сакате да го користите само за седење, на располагање е тросед без механизам со простран и удобен седечки дел на кој во текот на денот можете не само да седите туку и да задремете.

Galaxy троседот може да биде изработен во:
– штоф или
– кожа.
Од нашата актуелна палета одберете материјал во согласност со вашите желби.

Лесно ќе се вклопи во вашиот дом и ќе стане омилено место за одмор на целото семејство. Според потребите, можете да го комбинирате со двосед и фотеља од истоимената составна гарнитура.

Доколку ви е потребен тросед, нека Galaxy биде ваш избор!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредува цената. Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредува цената. Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредува цената. Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Merlyn lux

Taбуретка

Art K

Клуб маса

Galaxy

Фотелја

Safira

Kомода

Препорака за комбинирање

Merlyn lux

Taбуретка

Art K

Клуб маса

Galaxy

Фотелја

Safira

Kомода

Слични производи

Stela

Tросед

David

Tросед

Margo

Tросед

De Marco

Tросед

Слични производи

De Marco

Tросед

Angelina

Tросед

Chesterfield

Tросед

David

Tросед