БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

De Marco

Tросед

Димензии (Ш x Д x В)
202 x 96 x 85 cm

De Marco

Tросед

Димензии (Ш x Д x В)
202 x 96 x 85 cm

De Marco троседот ќе ви покаже како едноставниот дизајн и хармоничните димензии, може да бидат совршено ефектни. Со овој тросед ќе посакате да и останатиот мебел во вашата дневна соба биде со такви карактеристики. Ви предлагаме и De Marko двосед и фотеља, затоа што совршено се дополнуваат.

Koнструкцијата на De Marco троседот е направена од буково сечено дрво, иверка и лесонит. Перницата на седечкиот дел исполнета е со високоеластична HR пена. За полнење на останатите делови од овој тросед се користат стандардни полиуретански пени со различна густина, кои обезбедуваат максимална удобност. Ногарите се од полно буково дрво.

De Marco троседот достапен е во следните варијанти:

– тросед со механизам

– тросед без механизам.

De Marco троседот ќе ви покаже како едноставниот дизајн и хармоничните димензии, може да бидат совршено ефектни. Со овој тросед ќе посакате да и останатиот мебел во вашата дневна соба биде со такви карактеристики. Ви предлагаме и De Marko двосед и фотеља, затоа што совршено се дополнуваат.

Koнструкцијата на De Marco троседот е направена од буково сечено дрво, иверка и лесонит. Перницата на седечкиот дел исполнета е со високоеластична HR пена. За полнење на останатите делови од овој тросед се користат стандардни полиуретански пени со различна густина, кои обезбедуваат максимална удобност. Ногарите се од полно буково дрво.

De Marco троседот достапен е во следните варијанти:

– тросед со механизам

– тросед без механизам.

De Marco троседот со механизам има можност за расклопување во лежај со душек за секојдневно удобно спиење. Душекот со димензија 193 x 140 cm, висина 12 cm направен е од полиуретанска пена и е составен дел на моделот.Во расклопена положба троседот ги има следните димензии: 202 x 206 x 85 cm.

Со избор на штофови од нашата актуелна понуда De Marco троседот можете во потполност да го вклопите во вашиот ентериер. Едноставниот дизајн со дискретни елегантни штепови и исклучителната функционалност на De Marco троседот, го прават прикладен за опремување на детски соби и студентски станови.

Со избор на De Marco тросед ќе направите добар потег, во што брзо ќе се уверите!

De Marco троседот со механизам има можност за расклопување во лежај со душек за секојдневно удобно спиење. Душекот со димензија 193 x 140 cm, висина 12 cm направен е од полиуретанска пена и е составен дел на моделот.Во расклопена положба троседот ги има следните димензии: 202 x 206 x 85 cm.

Со избор на штофови од нашата актуелна понуда De Marco троседот можете во потполност да го вклопите во вашиот ентериер. Едноставниот дизајн со дискретни елегантни штепови и исклучителната функционалност на De Marco троседот, го прават прикладен за опремување на детски соби и студентски станови.

Со избор на De Marco тросед ќе направите добар потег, во што брзо ќе се уверите!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредува цената. Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредува цената. Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредува цената. Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

De Marco

Фотелја

Montana

Taбуретка

Alba

Клуб маса

Препорака за комбинирање

De Marco

Фотелја

Montana

Taбуретка

Alba

Клуб маса

Слични производи

Margo

Tросед

Galaxy

Tросед

Stela

Tросед

Metropoliten

Tросед

Слични производи

Angelina

Tросед

Chesterfield

Tросед

Margo

Tросед

Viktorija

Tросед