БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

David

Tросед

Димензии (Ш x Д x В)
212 x 99 x 85 cm

David

Tросед

Димензии (Ш x Д x В)
212 x 99 x 85 cm

David троседот е модел на кој ќе ви биде пријатно и удобно во сите прилики. Кога уморни ќе дојдете од работа ќе посакате да се релаксирате и удобно сместите, често и да се испружите и главата да ја спуштите на наслонот со благ агол. Во слободното време ќе уживате во неговата удобност со семејството и пријателите. За гостите не се грижите, ако треба да преспијат овој модел има механизам со душек.

Троседот David е елегантно и мултифункционално парче мебел. Во основа овој модел е цврста конструкција од буково сечено дрво, иверка и лесонит. Корпусот и наслоните все обложени со меки полиуретански пени. Во седечкиот дел е високоеластична HR пена.Ногарите се од полно дрво.

David троседот е модел на кој ќе ви биде пријатно и удобно во сите прилики. Кога уморни ќе дојдете од работа ќе посакате да се релаксирате и удобно сместите, често и да се испружите и главата да ја спуштите на наслонот со благ агол. Во слободното време ќе уживате во неговата удобност со семејството и пријателите. За гостите не се грижите, ако треба да преспијат овој модел има механизам со душек.

Троседот David е елегантно и мултифункционално парче мебел. Во основа овој модел е цврста конструкција од буково сечено дрво, иверка и лесонит. Корпусот и наслоните все обложени со меки полиуретански пени. Во седечкиот дел е високоеластична HR пена.Ногарите се од полно дрво.

Од нашата актуелна понуда на материјали внимателнбо одберете штоф за изработка на David троседот и прилагодете го на вашиот ентериер. Доколку имате голема дневна соба можете да го комбинирате со двосед и фотеља од истоимената составна гарнитура.Секој елемент се купува посебно и можностите за комбинирање се неограничени.

Доколку сакате да се занимавате со уредување и декорација на домот, ви предлагаме да ги погледнете нашите комоди, витрини, клуб маси и останатиот мебел кој ефектно можете да го ускладите со David троседот.

Препуштете и се на имагинацијата, David троседот комбинирајте го со различни парчиња мебел и уживајте во неговата удобност.

Од нашата актуелна понуда на материјали внимателнбо одберете штоф за изработка на David троседот и прилагодете го на вашиот ентериер. Доколку имате голема дневна соба можете да го комбинирате со двосед и фотеља од истоимената составна гарнитура.Секој елемент се купува посебно и можностите за комбинирање се неограничени.

Доколку сакате да се занимавате со уредување и декорација на домот, ви предлагаме да ги погледнете нашите комоди, витрини, клуб маси и останатиот мебел кој ефектно можете да го ускладите со David троседот.

Препуштете и се на имагинацијата, David троседот комбинирајте го со различни парчиња мебел и уживајте во неговата удобност.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение..

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение..

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение..

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

David

Фотелја

Rubin

Oгледало

Twin

Клуб маса

Aldo

Taбуретка

Препорака за комбинирање

David

Фотелја

Rubin

Oгледало

Twin

Клуб маса

Aldo

Taбуретка

Слични производи

Apolon

Tросед

Margo

Tросед

Galaxy

Tросед

Stela

Tросед

Слични производи

Chesterfield

Tросед

Viktorija

Tросед

Galaxy

Tросед

Metropoliten

Tросед