БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Apolon

Tросед

Димензии (Ш x Д x В)
206 x 93 x 90 cm

Apolon

Tросед

Димензии (Ш x Д x В)
206 x 93 x 90 cm

Apolon троседот ќе го задоволи суптилниот вкус на оние кои сакаат оригинални парчиња мебел. Посебно осмислениот штеп го прави овој модел препознатлив и отмен. Благо заоблените потпирачи за раце со интегрирани дрвени ногари и декоративните копчиња ја нагласуваат оригиналноста на моделот и го прават пожелен за вашиот амбиент. Ќе ви пружи секојдневна удобност во која ќе уживате.

Koнструкцијата на Apolon троседот се изработува од буково сечено дрво, иверка, лесонит и шпер плоча. Седечкиот дел е полнет со високоеластична HR пена. Во останатите делови се наоѓа полнење од стандардни полиуретански пени. Ногарите се од полно дрво.

Apolon троседот е фиксен модел наменет за секојдневен одмор. Дозволете си го овој тросед во материјали по ваш избор. Достапни се:

– штоф или

– кожа.

Apolon троседот ќе го задоволи суптилниот вкус на оние кои сакаат оригинални парчиња мебел. Посебно осмислениот штеп го прави овој модел препознатлив и отмен. Благо заоблените потпирачи за раце со интегрирани дрвени ногари и декоративните копчиња ја нагласуваат оригиналноста на моделот и го прават пожелен за вашиот амбиент. Ќе ви пружи секојдневна удобност во која ќе уживате.

Koнструкцијата на Apolon троседот се изработува од буково сечено дрво, иверка, лесонит и шпер плоча. Седечкиот дел е полнет со високоеластична HR пена. Во останатите делови се наоѓа полнење од стандардни полиуретански пени. Ногарите се од полно дрво.

Apolon троседот е фиксен модел наменет за секојдневен одмор. Дозволете си го овој тросед во материјали по ваш избор. Достапни се:

– штоф или

– кожа.

Доколку како материјал за изработка сакате кожа, тоа нека биде кожа од типот Bellissima или Federica. Поради специфичноста на изработка овој тросед се произведува само во кожи од овој тип.

При уредувањето на ентериерот имате можност да Apolon троседот го комбинирате со двосед и фотеља од истоимената составна гарнитура, со што ќе добиете потполна дизајнерска ускладеност во просторот. Доколку повеќе сакате разигран мебел и комбинирање на различни материјали овој тросед комбинирајте го со фотеља и друг мебел со подруги карактеристики и ефектот ќе биде одличен.

За почеток одберете Apolon тросед во материјал и боја по ваш вкус, а потоа преминете на избор на мебел со кој ќе го комбинирате и ќе креирате совршено катче за одмор и уживање.

Доколку како материјал за изработка сакате кожа, тоа нека биде кожа од типот Bellissima или Federica. Поради специфичноста на изработка овој тросед се произведува само во кожи од овој тип.

При уредувањето на ентериерот имате можност да Apolon троседот го комбинирате со двосед и фотеља од истоимената составна гарнитура, со што ќе добиете потполна дизајнерска ускладеност во просторот. Доколку повеќе сакате разигран мебел и комбинирање на различни материјали овој тросед комбинирајте го со фотеља и друг мебел со подруги карактеристики и ефектот ќе биде одличен.

За почеток одберете Apolon тросед во материјал и боја по ваш вкус, а потоа преминете на избор на мебел со кој ќе го комбинирате и ќе креирате совршено катче за одмор и уживање.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение..

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение..

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kaтегоријата на материјалот ја одредува цената.Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение..

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Apolon

Фотелја

Art K

Клуб маса

Rubin

Oгледало

Merlyn lux

Taбуретка

Препорака за комбинирање

Apolon

Фотелја

Art K

Клуб маса

Rubin

Oгледало

Merlyn lux

Taбуретка

Слични производи

Stela

Tросед

Margo

Tросед

David

Tросед

Metropoliten

Tросед

Слични производи

David

Tросед

Margo

Tросед

De Marco

Tросед

Viktorija

Tросед