БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Angelina

Tросед

Димензии (Ш x Д x В)
214 x 100 x 80 cm

Angelina

Tросед

Димензии (Ш x Д x В)
214 x 100 x 80 cm

Angelina троседот е модел кој совршено балансира помеѓу елегантниот дизајн и функционалноста. Ќе ви обезбеди многу можности за уживање.Можете да го користите за секојдневни активности, гледање TV, пиење кафе, опуштено дружење, а доколку одберете модел со механизам наавечер ќе стане совршен кревет за спиење.

Koнструкцијата на Angеlina троседот е направена од буково сечено дрво, иверка, шпер плоча, медијапан и лесонит.Благодарејќи на употребата на стандардни полиуретански пени со различна густина во полнењето на овој модел, постигната е права рамнотежа во удобноста на седечкиот дел и наслонот.
При купување на Angelina тросед можете да се определите за една од следните опции:

– тросед со механизам
– тросед без механизам.

Angelina троседот е модел кој совршено балансира помеѓу елегантниот дизајн и функционалноста. Ќе ви обезбеди многу можности за уживање.Можете да го користите за секојдневни активности, гледање TV, пиење кафе, опуштено дружење, а доколку одберете модел со механизам наавечер ќе стане совршен кревет за спиење.

Koнструкцијата на Angеlina троседот е направена од буково сечено дрво, иверка, шпер плоча, медијапан и лесонит.Благодарејќи на употребата на стандардни полиуретански пени со различна густина во полнењето на овој модел, постигната е права рамнотежа во удобноста на седечкиот дел и наслонот.
При купување на Angelina тросед можете да се определите за една од следните опции:

– тросед со механизам
– тросед без механизам.

Angelina троседот со механизам со еден потег се расклопува во лежај за спиење, со квалитетен душек од полиуретанска пена.Практичната употреба овој модел го прави посакуван во сите домови каде покрај место за седење секогаш е потребно и додатно место за спиење.

Тапацирот може да биде изработен во:
– штоф или
– кожа.

Вие бирате материјал од нашата актуелна палета на материјали.

Oвој тросед е дел од составната гарнитура Angelina која содржи уште двосед и фотеља. Како и троседот, секој од овие елементи е достапен во варијанти со и без механизам. Минималистичкиот дизајн го прави прилагодлив на разни амбиенти и стилови, затоа лесно ќе го усогласите со останатиот мебел во вашиот дом.

Angelina троседот ќе биде незаменливо место за одмор на сите членови на семејството!

Angelina троседот со механизам со еден потег се расклопува во лежај за спиење, со квалитетен душек од полиуретанска пена.Практичната употреба овој модел го прави посакуван во сите домови каде покрај место за седење секогаш е потребно и додатно место за спиење.

Тапацирот може да биде изработен во:
– штоф или
– кожа.

Вие бирате материјал од нашата актуелна палета на материјали.

Oвој тросед е дел од составната гарнитура Angelina која содржи уште двосед и фотеља. Како и троседот, секој од овие елементи е достапен во варијанти со и без механизам. Минималистичкиот дизајн го прави прилагодлив на разни амбиенти и стилови, затоа лесно ќе го усогласите со останатиот мебел во вашиот дом.

Angelina троседот ќе биде незаменливо место за одмор на сите членови на семејството!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредува цената. Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредува цената. Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот и изборот на опции ја одредува цената. Ве молиме одберете некоја од понудените опции, материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени можете да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Angelina

Двосед

Ela 60

Клуб маса

Kasija

Полица за книги

Kalina

TВ комода

Препорака за комбинирање

Angelina

Двосед

Ela 60

Клуб маса

Kasija

Полица за книги

Kalina

TВ комода

Слични производи

Margo

Tросед

Metropoliten

Tросед

David

Tросед

Viktorija

Tросед

Слични производи

David

Tросед

Chesterfield

Tросед

De Marco

Tросед

Margo

Tросед