БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Montana

Taбуретка

Димензии (Ш x Д x В)
100 x 55 x 45 cm

Montana

Taбуретка

Димензии (Ш x Д x В)
100 x 55 x 45 cm

Montana табуретката е прав избор за комфор и удобност на вашиот животен и работен амбиент. Оваа правоаголна табуретка, со дискретни штепови во линии е исклучително удобна. Ќе ви помогне да креирате опуштена околина. Можете да ја преместувате и позиционирате на разни места и ја користите за релаксација на нозете, седење и одложување на работите.

Montana табуретката има конструкција од буково сечено дрво, иверка и лесонит. Седечкиот дел е од високоеластична HR пена. Табуретката е стабилно подржана со четири ногари, од полно буково дрво.

Montana табуретката е прав избор за комфор и удобност на вашиот животен и работен амбиент. Оваа правоаголна табуретка, со дискретни штепови во линии е исклучително удобна. Ќе ви помогне да креирате опуштена околина. Можете да ја преместувате и позиционирате на разни места и ја користите за релаксација на нозете, седење и одложување на работите.

Montana табуретката има конструкција од буково сечено дрво, иверка и лесонит. Седечкиот дел е од високоеластична HR пена. Табуретката е стабилно подржана со четири ногари, од полно буково дрво.

Eфектот кој сакате да табуретката Montana го направи во вашето окружување зависи од материјалот и бојата за која ќе се одлучите. Бирате помеѓу:
– штоф или
– кожа.

Oваа елегантна табуретка се вклопува во секој ентериер. Одлично ја надополнува истоимената аголна гарнитура. Како додаток со гарнитура или како соло елемент, во просторот внесува освежување кое се постигнува со помали, лесно пренесливи парчиња мебел.

Складниот дизајн и мултифункционалноста на Montana табуретката се препорака за секој дом или работен простор!

Eфектот кој сакате да табуретката Montana го направи во вашето окружување зависи од материјалот и бојата за која ќе се одлучите. Бирате помеѓу:
– штоф или
– кожа.

Oваа елегантна табуретка се вклопува во секој ентериер. Одлично ја надополнува истоимената аголна гарнитура. Како додаток со гарнитура или како соло елемент, во просторот внесува освежување кое се постигнува со помали, лесно пренесливи парчиња мебел.

Складниот дизајн и мултифункционалноста на Montana табуретката се препорака за секој дом или работен простор!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Montana

Аголна гарнитура

Alba

Клуб маса

Aldo

Фотелја

Kalina

TВ комода

Препорака за комбинирање

Montana

Аголна гарнитура

Alba

Клуб маса

Aldo

Фотелја

Kalina

TВ комода

Слични производи

Margo

Taбуретка

Koktel puff

Taбуретка

Amika

Taбуретка

Merlyn lux

Taбуретка

Слични производи

Amika

Taбуретка

Contessa

Taбуретка

Merlyn lux

Taбуретка

Margo

Taбуретка