БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Margo

Taбуретка

Димензии (Ш x Д x В)
93 x 89 x 46 cm

Margo

Taбуретка

Димензии (Ш x Д x В)
93 x 89 x 46 cm

Margo табуретката е помало, но моќно парче мебел во ентериерот.Можете да го користите за седење, одмарање на нозе или одложување на разни работи. Освен повеќекратна практична улога табуретката има и декоративна улога.Го оплеменува просторот со ненаметливи и чисти линии.Главен адут е удобниот седечки дел со дрвен рам и ногари од полно дрво.

Margo табуретот има конструкција од буково сечено дрво, иверка, шпер плоча и лесонит. Квалитетното полнење на седечкиот дел со високоеластична HR пена ја прави удобно и долготрајно парче мебел.

Margo табуретката може да ја изработиме во штоф по ваш избор.Погледнете ја нашата актуелна понуда на материјали и изберете го најубавиот.

Margo табуретката е помало, но моќно парче мебел во ентериерот.Можете да го користите за седење, одмарање на нозе или одложување на разни работи. Освен повеќекратна практична улога табуретката има и декоративна улога.Го оплеменува просторот со ненаметливи и чисти линии.Главен адут е удобниот седечки дел со дрвен рам и ногари од полно дрво.

Margo табуретот има конструкција од буково сечено дрво, иверка, шпер плоча и лесонит. Квалитетното полнење на седечкиот дел со високоеластична HR пена ја прави удобно и долготрајно парче мебел.

Margo табуретката може да ја изработиме во штоф по ваш избор.Погледнете ја нашата актуелна понуда на материјали и изберете го најубавиот.

Oваа табуретка е дел од Margo гарнитурата, составена од четворосед, тросед, двосед и фотеља. Секој елемент се купува поединечно. Збогатете ја вашата дневна соба со комбинација на табуретка и други елементи од оваа гарнитура која на вашиот простор ќе му ја даде потребната убавина и удобност.

Ретко да постои дом на кој овој модел на табуретка не му е потребен. Одберете материјал и боја за Margo табуретката и ќе биде онаков како што сте го замислиле!

Oваа табуретка е дел од Margo гарнитурата, составена од четворосед, тросед, двосед и фотеља. Секој елемент се купува поединечно. Збогатете ја вашата дневна соба со комбинација на табуретка и други елементи од оваа гарнитура која на вашиот простор ќе му ја даде потребната убавина и удобност.

Ретко да постои дом на кој овој модел на табуретка не му е потребен. Одберете материјал и боја за Margo табуретката и ќе биде онаков како што сте го замислиле!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Margo

Tросед

Safira

Клуб маса

Safira

TВ комода

Rubin

Oгледало

Препорака за комбинирање

Margo

Tросед

Safira

Клуб маса

Safira

TВ комода

Rubin

Oгледало

Слични производи

Montana

Taбуретка

Aldo

Taбуретка

Amika

Taбуретка

Koktel puff

Taбуретка

Слични производи

Esterel

Taбуретка

Contessa

Taбуретка

Pariska noć

Taбуретка

Amika

Taбуретка