БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Esterel

Taбуретка

Димензии (Ш x Д x В)
104 x 54 x 47 cm

Esterel

Taбуретка

Димензии (Ш x Д x В)
104 x 54 x 47 cm

Esterel табуретката е практично и атрактивно парче мебел, кое на ентериерот му дава линија на модерно уредување со доста стил. Правоаголната форма и штеповите на седечкиот дел во комбинација со интересни метални ногари, ја прават оваа табуретка единствено и симпатично парче мебел. Можете да ја користите како додатно место за седење, за одмор на нозе или да украсите некое катче кое неправедно е запоставено.

Основата на Esterel табуретката е дрвена конструкција од сечено буково дрво, иверка и лесонит. Корпусот е обложен со мека полиуретанска пена. Седечкиот дел е од високоеластична HR пена. Нејзината удобност ќе направи да секогаш се чувствувате пријатно.

Esterel табуретката е практично и атрактивно парче мебел, кое на ентериерот му дава линија на модерно уредување со доста стил. Правоаголната форма и штеповите на седечкиот дел во комбинација со интересни метални ногари, ја прават оваа табуретка единствено и симпатично парче мебел. Можете да ја користите како додатно место за седење, за одмор на нозе или да украсите некое катче кое неправедно е запоставено.

Основата на Esterel табуретката е дрвена конструкција од сечено буково дрво, иверка и лесонит. Корпусот е обложен со мека полиуретанска пена. Седечкиот дел е од високоеластична HR пена. Нејзината удобност ќе направи да секогаш се чувствувате пријатно.

Во изработката на Esterel табуретката го комбинираме нашиот дизајн и вашите желби.Од нашата актуелна штоф карта можете да бирате помеѓу:
– штоф или
– кожа.

Доколку сте во потрага по табуретка која лесно ќе се вклопи во вашиот простор, Esterel табуретката е прав избор за вас. Совршен партнер на аголната гарнитура Esterel, со која комплетно можете да ја опремите вашата дневна соба и уживате во удобноста и убавината.

Esterel табуретката е мало парче мебел кое ќе привлече големо внимание!

Во изработката на Esterel табуретката го комбинираме нашиот дизајн и вашите желби.Од нашата актуелна штоф карта можете да бирате помеѓу:
– штоф или
– кожа.

Доколку сте во потрага по табуретка која лесно ќе се вклопи во вашиот простор, Esterel табуретката е прав избор за вас. Совршен партнер на аголната гарнитура Esterel, со која комплетно можете да ја опремите вашата дневна соба и уживате во удобноста и убавината.

Esterel табуретката е мало парче мебел кое ќе привлече големо внимание!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Esterel

Аголна гарнитура

Alba

Клуб маса

Elena

Фотелја

Haos

Oгледало

Препорака за комбинирање

Esterel

Аголна гарнитура

Alba

Клуб маса

Elena

Фотелја

Haos

Oгледало

Слични производи

Amika

Taбуретка

Montana

Taбуретка

Pariska noć

Taбуретка

Contessa

Taбуретка

Слични производи

Pariska noć

Taбуретка

Amika

Taбуретка

Merlyn lux

Taбуретка

Koktel puff

Taбуретка