БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Aldo

Taбуретка

Димензии (Ш x Д x В)
83 x 55 x 46 cm

Aldo

Taбуретка

Димензии (Ш x Д x В)
83 x 55 x 46 cm

Aldo табуретката е идеална за секојдневна релаксација и симпатично место за седење. Ќе го обогати секој ентериер во кој ќе се најде. Каде и да ја ставите – покрај гарнитура, клуб маса или фотеља,секогаш ќе биде тука за вас подготвена да ги задоволи вашите потреби.

Комбинацијата на тапацираниот дел и рамката со дрвени ногари ја прават Aldo табуретката модерно и елегантно парче мебел. Оваа табуретка е многу повеќе од само убав изглед. Беспрекорно е удобна благодарејќи на седечкиот дел со HR пена. Конструкцијата од сечено буково дрво, иверка и лесонит допринесува да биде издржлива и стабилна, затоа долго ќе уживате во квалитетот на овој производ.

Aldo табуретката е идеална за секојдневна релаксација и симпатично место за седење. Ќе го обогати секој ентериер во кој ќе се најде. Каде и да ја ставите – покрај гарнитура, клуб маса или фотеља,секогаш ќе биде тука за вас подготвена да ги задоволи вашите потреби.

Комбинацијата на тапацираниот дел и рамката со дрвени ногари ја прават Aldo табуретката модерно и елегантно парче мебел. Оваа табуретка е многу повеќе од само убав изглед. Беспрекорно е удобна благодарејќи на седечкиот дел со HR пена. Конструкцијата од сечено буково дрво, иверка и лесонит допринесува да биде издржлива и стабилна, затоа долго ќе уживате во квалитетот на овој производ.

За изработка на Aldo табуретката имате можност да од нашата актуелна палета бирате боја и материјал:
– кожа или
– штоф.

Со Aldo табуретката препорачуваме Aldo фотеља, изработена во ист стил. Заедно совршено се дополнуваат и прават идеален спој со посебен шарм. Се вклопуваат во разни стилови на уредување и подеднакво добро го дополнуваат класичниот и модерниот амбиент.

Aldo табуретката е идеален сојузник за ваш несекојдневен одмор.Препуштете се на уживање!

За изработка на Aldo табуретката имате можност да од нашата актуелна палета бирате боја и материјал:
– кожа или
– штоф.

Со Aldo табуретката препорачуваме Aldo фотеља, изработена во ист стил. Заедно совршено се дополнуваат и прават идеален спој со посебен шарм. Се вклопуваат во разни стилови на уредување и подеднакво добро го дополнуваат класичниот и модерниот амбиент.

Aldo табуретката е идеален сојузник за ваш несекојдневен одмор.Препуштете се на уживање!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија. Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Aldo

Фотелја

Amika

Аголна гарнитура

Safira

Клуб маса

Safira

Витрина

Препорака за комбинирање

Aldo

Фотелја

Amika

Аголна гарнитура

Safira

Клуб маса

Safira

Витрина

Слични производи

Amika

Taбуретка

Pariska noć

Taбуретка

Margo

Taбуретка

Contessa

Taбуретка

Слични производи

Esterel

Taбуретка

Contessa

Taбуретка

Pariska noć

Taбуретка

Koktel puff

Taбуретка