БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Viktorija

Oгледало

Димензии (Ш x Д x В)
80 x 2,5 x 120 cm

Viktorija

Oгледало

Димензии (Ш x Д x В)
80 x 2,5 x 120 cm

Viktorija огледалото е неизбежен детал за стилско уредување на вашиот дом. Правоаголното огледало, врамено со бела, профилирана засенчана рамка, дава гламурозност на вашиот простор. Пронајдете право место за него и ќе видите колку ќе го разубави вашиот амбиент.

Декоративната рамка на Viktorija огледалото е направена од бел оплеменет медијапан на која безвременска вредност и дава профилираната засенчана површина. На подлогата од сиров медијапан се наоѓа огледало од 4 mm. Квалитетната изработка го прави пожелно и долготрајно парче мебел.

Дел е од Viktorija програмата и на разни начини може да се комбинира со истоимените комоди, витрина, конзола или трпезариска маса направена во ист дизајн.

Viktorija огледалото е неизбежен детал за стилско уредување на вашиот дом. Правоаголното огледало, врамено со бела, профилирана засенчана рамка, дава гламурозност на вашиот простор. Пронајдете право место за него и ќе видите колку ќе го разубави вашиот амбиент.

Декоративната рамка на Viktorija огледалото е направена од бел оплеменет медијапан на која безвременска вредност и дава профилираната засенчана површина. На подлогата од сиров медијапан се наоѓа огледало од 4 mm. Квалитетната изработка го прави пожелно и долготрајно парче мебел.

Дел е од Viktorija програмата и на разни начини може да се комбинира со истоимените комоди, витрина, конзола или трпезариска маса направена во ист дизајн.

Доколку Viktorija огледалото го поставите над Viktorija конзолата во вашиот ходник, ќе добиете вистинско мало уметничко катче. Во дневната соба, со комода или витрина, ова огледало ќе направи ефект на пространа дневна соба со раскошен стилски мебел. Во трпезарија спроти трпезариската маса, ќе даде романтичен сјај за време на вечерата и ќе направи посебна атмосфера.

Препуштете и се на фантазијата и поставете го огледалото и во амбиенти со подруг стил!

Доколку Viktorija огледалото го поставите над Viktorija конзолата во вашиот ходник, ќе добиете вистинско мало уметничко катче. Во дневната соба, со комода или витрина, ова огледало ќе направи ефект на пространа дневна соба со раскошен стилски мебел. Во трпезарија спроти трпезариската маса, ќе даде романтичен сјај за време на вечерата и ќе направи посебна атмосфера.

Препуштете и се на фантазијата и поставете го огледалото и во амбиенти со подруг стил!

Proračun cene

POPUST 20%:2.921,80 ден
CENA:  11.687,20 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:2.921,80 ден
CENA:  11.687,20 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:2.921,80 ден
CENA:  11.687,20 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Viktorija

Koмода

Viktorija

Конзола

Viktorija

Трпезариска маса

Stil

Трпезариска столица

Препорака за комбинирање

Viktorija

Koмода

Viktorija

Конзола

Viktorija

Трпезариска маса

Stil

Трпезариска столица

Слични производи

Rubin

Oгледало

Haos

Oгледало

Meli

Oгледало

Keln

Oгледало

Слични производи

Rubin

Oгледало

Haos

Oгледало

Luna

Огледало

Krug

Oгледало