БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Meli

Oгледало

Димензии (Ш x Д x В)
160 x 5 x 90 cm

Meli

Oгледало

Димензии (Ш x Д x В)
160 x 5 x 90 cm

Meli огледалото со правоаголна форма и рачно изработена тапацирана рамка, е парче мебел со посебен сензибилитет.Вистински е украс кој создава нежна дневна атмосфера и му дава елегантен вечерен изглед на просторот. Ги крши долгогодишните стереотипи дека огледалата мораат да имаат дрвени или метални рамки.

Рамката и подлогата на Meli огледалото направени се од иверка и лесонит.Рамката се тапацира во штоф по ваш избор од нашата актуелна палета на материјали. Огледалото е со дебелина од 4 mm. Предвидено е да овој модел се закачува на ѕид.

Не пропуштајте прилика да вашиот простор го декорирате со ефектно парче мебел како што е огледалото.Можете да го вклопите во разни стилови на уредување – класични, модерни, урбани и индустриски. На секој ентериер ќе му даде придонес на посебен начин. Бојата на штофот можете да ја усогласите со останатиот тапациран мебел или да направите контраст.

Meli огледалото со правоаголна форма и рачно изработена тапацирана рамка, е парче мебел со посебен сензибилитет.Вистински е украс кој создава нежна дневна атмосфера и му дава елегантен вечерен изглед на просторот. Ги крши долгогодишните стереотипи дека огледалата мораат да имаат дрвени или метални рамки.

Рамката и подлогата на Meli огледалото направени се од иверка и лесонит.Рамката се тапацира во штоф по ваш избор од нашата актуелна палета на материјали. Огледалото е со дебелина од 4 mm. Предвидено е да овој модел се закачува на ѕид.

Не пропуштајте прилика да вашиот простор го декорирате со ефектно парче мебел како што е огледалото.Можете да го вклопите во разни стилови на уредување – класични, модерни, урбани и индустриски. На секој ентериер ќе му даде придонес на посебен начин. Бојата на штофот можете да ја усогласите со останатиот тапациран мебел или да направите контраст.

Доколку сакате вашиот простор да го направите посветол и поголем наш предлог е – Meli огледало!

Кога се подготвувате за на работа или за излегување последна проверка на вашиот изглед направете огледувајќи се во Meli огледалото.

Ако сакате на драгите луѓе да им подарите посебен подарок, Meli огледалото е прав избор.

Кога Meli огледалото ќе стане дел од вашиот дом, многу брзо ќе откриете зошто е толку посебно и драгоцено!

Доколку сакате вашиот простор да го направите посветол и поголем наш предлог е – Meli огледало!

Кога се подготвувате за на работа или за излегување последна проверка на вашиот изглед направете огледувајќи се во Meli огледалото.

Ако сакате на драгите луѓе да им подарите посебен подарок, Meli огледалото е прав избор.

Кога Meli огледалото ќе стане дел од вашиот дом, многу брзо ќе откриете зошто е толку посебно и драгоцено!

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

Kатегоријата на материјалот ја одредува цената. Ве молиме одберете материјал и негова категорија.Палетата на бои и дезени може да ја погледнете во штоф картата во продолжение.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Избор на материјали

Препорака за комбинирање

Viktorija

Клуб маса

Chesterfield

Tросед

Viktorija

Koмода

Препорака за комбинирање

Viktorija

Клуб маса

Chesterfield

Tросед

Viktorija

Koмода

Слични производи

Krug

Oгледало

Rubin

Oгледало

Luna

Огледало

Keln

Oгледало

Слични производи

Luna

Огледало

Krug

Oгледало

Rubin

Oгледало

Viktorija

Oгледало