БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Haos

Oгледало

Димензии (Ш x Д x В)
94,5 x 2,3 x 100 cm

Haos

Oгледало

Димензии (Ш x Д x В)
94,5 x 2,3 x 100 cm

Haos огледалото со интересен и оригинален дизајн, ќе го разигра просторот во кој се наоѓа. Се поставува на ѕид. Во основа е со округла форма во поголем дел и во хаос расфрлани парченца огледала во продолжение така да се добива ефект на скршено огледало.

Носи доза на шик и отмена атмосфера, додека неговиот имагинативен дизајн го прави убаво решение за декорација на ѕидови наместо уметнички слики или фотографии.

Haos огледалото се наоѓа на подлога од оплеменет медијапан, со обработени рабови.Огледалото е со дебелина 4 mm.

Haos огледалото со интересен и оригинален дизајн, ќе го разигра просторот во кој се наоѓа. Се поставува на ѕид. Во основа е со округла форма во поголем дел и во хаос расфрлани парченца огледала во продолжение така да се добива ефект на скршено огледало.

Носи доза на шик и отмена атмосфера, додека неговиот имагинативен дизајн го прави убаво решение за декорација на ѕидови наместо уметнички слики или фотографии.

Haos огледалото се наоѓа на подлога од оплеменет медијапан, со обработени рабови.Огледалото е со дебелина 4 mm.

Најубаво ќе дојде до израз во вашата дневна соба, затоа што таа е место кое сакате да биде најрепрезантивно а ова огледало е такво. Доколку сакате да оставите гламурозен впечаток уште на самиот влез во вашиот дом, ходникот е право место за ова огледало. Во спалната соба, скриено од туѓи погледи, Haos огледалото ќе го украси вашето интимно катче и ќе го направи романтично.

Поради својот дизајн интересно е не само за опремување на домови, туку и деловни простории, хотели, СПА центри и козметички салони.

Со Haos огледалото вашиот простор ќе биде необичен и динамичен!

Најубаво ќе дојде до израз во вашата дневна соба, затоа што таа е место кое сакате да биде најрепрезантивно а ова огледало е такво. Доколку сакате да оставите гламурозен впечаток уште на самиот влез во вашиот дом, ходникот е право место за ова огледало. Во спалната соба, скриено од туѓи погледи, Haos огледалото ќе го украси вашето интимно катче и ќе го направи романтично.

Поради својот дизајн интересно е не само за опремување на домови, туку и деловни простории, хотели, СПА центри и козметички салони.

Со Haos огледалото вашиот простор ќе биде необичен и динамичен!

Proračun cene

POPUST 20%:3.139,80 ден
CENA:  12.559,20 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:3.139,80 ден
CENA:  12.559,20 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

POPUST 20%:3.139,80 ден
CENA:  12.559,20 ден

KOLIČINA:
Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Art K

Клуб маса

Stela

Фотелја

Safira

TВ комода

Препорака за комбинирање

Art K

Клуб маса

Stela

Фотелја

Safira

TВ комода

Слични производи

Meli

Oгледало

Keln

Oгледало

Rubin

Oгледало

Viktorija

Oгледало

Слични производи

Viktorija

Oгледало

Krug

Oгледало

Meli

Oгледало

Luna

Огледало