БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Viktorija

Koмода

Димензии (Ш x Д x В)
98,9 x 50 x 100 cm
143,5 x 50 x 100 cm
188,1 x 50 x 97 cm

Viktorija

Koмода

Димензии (Ш x Д x В)
98,9 x 50 x 100 cm
143,5 x 50 x 100 cm
188,1 x 50 x 97 cm

Viktorija комодата е право решение ако сакате да креирате ентериер со луксузен изглед.Ја носи автентичноста на стилскиот мебел со доза на модернизам.

За изработка на комодата се користи комбинација на оплеменета иверка, медијапан и полно дрво. Конструкцијата е направена од оплеменета иверка, плочата и фронтовите од оплеменет медијапан, додека ногарите се од полно буково дрво. Посебно се атрактивни деловите од резбарено дрво на брановидните ногари, кои се како и украсни профили на плочата и фронтовите, сенчани бело мат. Елементите имаат рачки во форма на округли декоративни копчиња.

Голема предност на Viktorija комодата е што во истиот стил се дизајнирани три модели со различна форма и величина, со различен број и распоред на фиоки и врати.

Viktorija комодата 2В има две врати и внатрешност која е поделена така да имате на располагање четири одвоени сегменти кои можете да ги потполните со разни работи.

Viktorija комодата е право решение ако сакате да креирате ентериер со луксузен изглед.Ја носи автентичноста на стилскиот мебел со доза на модернизам.

За изработка на комодата се користи комбинација на оплеменета иверка, медијапан и полно дрво. Конструкцијата е направена од оплеменета иверка, плочата и фронтовите од оплеменет медијапан, додека ногарите се од полно буково дрво. Посебно се атрактивни деловите од резбарено дрво на брановидните ногари, кои се како и украсни профили на плочата и фронтовите, сенчани бело мат. Елементите имаат рачки во форма на округли декоративни копчиња.

Голема предност на Viktorija комодата е што во истиот стил се дизајнирани три модели со различна форма и величина, со различен број и распоред на фиоки и врати.

Viktorija комодата 2В има две врати и внатрешност која е поделена така да имате на располагање четири одвоени сегменти кои можете да ги потполните со разни работи.

Viktorija комодата 2В3Ф има две врати и три фиоки. Внатрешноста на делот со врати е поделена со по една хоризонтална полица на два сегменти кио можете, како и фиоките, да ги користите за одложување.

Viktorija комодата 4В има четири врати. Исклучително е практична бидејќи позади дуплите врати се наоѓаат два сегмента што значи дека на располагање ви се вкупно четири одвоени сегменти кои нудат доволно простор за одложување на различни работи.

Viktorija комодата може да биде дел од вашата дневна соба, трпезарија, спална соба или ходник. Можете да ја комплетирате со останатите елементи од Viktorija програмата,бидејќи со истоимените трпезариска маса, конзола, клуб маса, витрина и TV комода вашиот простор ќе зрачи со магичната атмосфера на стилскиот мебел.

Грациозната Viktorija комода ќе направи да вашиот ентериер биде убав и добро организиран!

Viktorija комодата 2В3Ф има две врати и три фиоки. Внатрешноста на делот со врати е поделена со по една хоризонтална полица на два сегменти кио можете, како и фиоките, да ги користите за одложување.

Viktorija комодата 4В има четири врати. Исклучително е практична бидејќи позади дуплите врати се наоѓаат два сегмента што значи дека на располагање ви се вкупно четири одвоени сегменти кои нудат доволно простор за одложување на различни работи.

Viktorija комодата може да биде дел од вашата дневна соба, трпезарија, спална соба или ходник. Можете да ја комплетирате со останатите елементи од Viktorija програмата,бидејќи со истоимените трпезариска маса, конзола, клуб маса, витрина и TV комода вашиот простор ќе зрачи со магичната атмосфера на стилскиот мебел.

Грациозната Viktorija комода ќе направи да вашиот ентериер биде убав и добро организиран!

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цена Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цена Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цена Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Viktorija

TВ комода

Viktorija

Витрина

Viktorija

Трпезариска маса

Stil

Трпезариска столица

Препорака за комбинирање

Viktorija

TВ комода

Viktorija

Витрина

Viktorija

Трпезариска маса

Stil

Трпезариска столица

Слични производи

Safira

Kомода

Слични производи

Safira

Kомода