БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО 30km ОДДАЛЕЧЕНОСТ ОД НАЈБЛИСКИОТ САЛОН

Safira

Kомода

Димензии (Ш x Д x В)
140 x 50 x 78 cm
97,8 x 42 x 99,3 cm

Safira

Kомода

Димензии (Ш x Д x В)
140 x 50 x 78 cm
97,8 x 42 x 99,3 cm

Safira комодата е фантастично парче мебел за опремување на вашиот дом и работен амбиент. Модерниот дизајн во тон темен храст, со изразена дрвена текстура, ќе допринесе за хармонично уредување на вашиот простор.Горната површина на комодата можете да ја искористите за декоративно уредување, а внатрешноста да ја исполните со многу работи.

Safira комодата се изработува од фурнирана иверка и масивно јасеново дрво. Плочата и уоквирена рабни лајсни од масив. Ногарите се произведуват од полно дрво. Safira комодата се изработува во две димензии, со различен распоред на фиоките и вратите и поинаква внатрешна организација.

Safira комодата 2В3Ф, со димензија 140 x 50 x 78 cm, има три фиоки на средината и по една врата од двете страни. деловите со врати поделени со во внатрешноста со по една хоризонтална полица на два еднакви дела и одговараат за чување на поголеми работи. малите работи може да ги распоредите во трите фиоки.

Safira комодата е фантастично парче мебел за опремување на вашиот дом и работен амбиент. Модерниот дизајн во тон темен храст, со изразена дрвена текстура, ќе допринесе за хармонично уредување на вашиот простор.Горната површина на комодата можете да ја искористите за декоративно уредување, а внатрешноста да ја исполните со многу работи.

Safira комодата се изработува од фурнирана иверка и масивно јасеново дрво. Плочата и уоквирена рабни лајсни од масив. Ногарите се произведуват од полно дрво. Safira комодата се изработува во две димензии, со различен распоред на фиоките и вратите и поинаква внатрешна организација.

Safira комодата 2В3Ф, со димензија 140 x 50 x 78 cm, има три фиоки на средината и по една врата од двете страни. деловите со врати поделени со во внатрешноста со по една хоризонтална полица на два еднакви дела и одговараат за чување на поголеми работи. малите работи може да ги распоредите во трите фиоки.

Safira комодата 2В2Ф, со димензија 97,8 x 42 x 99,3 cm, има две фиоки,една покрај друга и две врати. Фиоките се наоѓаат во горниот дел на комодата. Позади двете врати се наоѓаат четири сегменти за одложување.

Со Safira комодата е достапен придружен мебел од Safira програмата. TV комодата, клуб и трпезариска маса, како и витрината убаво ќе се вклопат во современа дневна соба, трпезарија, и останати простории.

Safira комодата ќе го оплемени вашиот простор и ќе направи да секогаш изгледа модерно и функционално!

Safira комодата 2В2Ф, со димензија 97,8 x 42 x 99,3 cm, има две фиоки,една покрај друга и две врати. Фиоките се наоѓаат во горниот дел на комодата. Позади двете врати се наоѓаат четири сегменти за одложување.

Со Safira комодата е достапен придружен мебел од Safira програмата. TV комодата, клуб и трпезариска маса, како и витрината убаво ќе се вклопат во современа дневна соба, трпезарија, и останати простории.

Safira комодата ќе го оплемени вашиот простор и ќе направи да секогаш изгледа модерно и функционално!

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цена Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цена Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Proračun cene

KOLIČINA:

За пресметување на цена Ве молиме одберете некоја од понудените опции.

Napomena

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.

Препорака за комбинирање

Safira

Клуб маса

Amika

Аголна гарнитура

Aldo

Фотелја

Koktel puff

Taбуретка

Препорака за комбинирање

Safira

Клуб маса

Amika

Аголна гарнитура

Aldo

Фотелја

Koktel puff

Taбуретка

Слични производи

Viktorija

Koмода

Слични производи

Viktorija

Koмода